Sädäriposti 1/2016

Hei, Sädetyttöjen vanhemmat!

Tänä vuonna aiomme korvata lippukunnan perinteiset paperiset kirjeet kerran kuussa ilmestyvällä Sädäripostilla, joka lähetetään vanhemmille sähköpostilla. Sädäripostista näet kuluvan kuun tapahtumat sekä ilmoittautumispäivät ja –ohjeet tuleviin tapahtumiin.

12.1. klo 18-19 Roihu-ilta Nummen srk-kodissa (Papinkatu 2) vuonna 2004 ja sitä ennen syntyneiden vanhemmille. Tarjolla on lisätietoa tulevan kesän suurleiri Roihusta (20.-28.7.2016) sekä apua leirille ilmoittautumiseen. Lisätietoa Meri Nikkarilta (meri.nikkari@sadetytot.net)

17.1. klo 10 Tammikirkko Katariinan kirkossa. Tammikirkko on partiohenkinen jumalanpalvelus, jonne voi kutsua perheenjäsenet, sukulaiset ja ystävät. Messun jälkeen tarjoillaan kahvia ja kakkua. Tammikirkon mainos on liitteenä tässä sähköpostissa. Partiolaiset pukeutuvat partioasuun. Lisätietoa Anna Kivilältä (anna.kivila@sadetytot.net).

24.1. viimeinen ilmoittautumispäivä Roihulle vuonna 2004 syntyneille ja sitä vanhemmille. Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti Kuksa-jäsenrekisterijärjestelmän kautta, joko huoltajan PartioID-tunnuksella (alle 18-vuotiaat) tai omalla PartioID:llä (täysi-ikäiset). Ilmoittautumislinkki, tarkemmat ohjeet ja lisätiedot löytyvät Roihun nettisivuilta roihu2016.fi.

18.1.-19.2. ilmoittautuminen Tammileirille sudenpennuille ja Piparmintulle. Tammileiri on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri 9.-12.6. Lisätietoa leiristä sekä ilmoittautumisesta on tulossa pian!

Tästä eteenpäin Sädäriposti ilmestyy aina kuun ensimmäisenä päivänä. Toivottavasti tämä muutos helpottaa tiedonkulkua meiltä koteihin! Kehittämisehdotuksia, kommentteja ja kysymyksiä voit osoittaa lippukunnan sihteerille.

Liitteet

Tammikirkon mainos (docx)