Sädäriposti 10/2017

Hei!

Lokakuussa polkaistaan käyntiin tämän vuoden adventtikalentereiden myyntikampanja! Partiolaiset ovat myyneet adventtikalentereita vuodesta 1947 asti, eli jo 70 vuoden ajan. Adventtikalenterit ovat tärkeä osa Sädetyttöjen varainhankintaa, ja siksi toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi kalentereiden myyntiin tänäkin vuonna! Adventtikalentereita voi myydä esimerkiksi sukulaisille, naapureille ja koulu- ja työkavereille sekä opettajille ja lisäksi ryhmät voivat järjestää omia myyntitempauksiaan. Kalenterit tulevat myyntiin kuun puolen välin jälkeen, joten nyt on hyvä aika miettiä kotona kenelle kalentereita voisi myydä.
Adventtikalenterikampanjasta lähetetään koteihin erillinen tiedote, mutta innokkaimmille myyntitykeille tiedoksi jo nyt että kalenterit tulevat maksamaan 7 euroa ja niistä saatavat tuotot käytetään lyhentämättöminä partiotyön hyväksi.

Adventtikalentereiden myynnin ohella ehdimme onneksi myös metsäretkille. Päivät löydät alta!

14.10. KäKKärämänty-sudenpentupäivä.

22.10. viimeinen ilmoittautumispäivä Haamujengi-retkelle. Retkelle ilmoittaudutaan osoitteessa kuksaan.fi/17239

24.10. Musta metsä -yösuunnistuskisat kaikille ikäkausille. Ryhmänjohtajat tiedottavat tapahtumasta tarkemmin, mikäli ryhmä aikoo osallistua kisoihin.

3.-5.11. koko lippukunnan syysretki Haamujengi Kettulinnassa. Sudenpennuilla on mahdollisuus osallistua retkelle vain yhdeksi yöksi 4.-5.11. Lisätietoja retkestä löydät oheisesta retkikirjeestä sekä Iirikseltä (iiris.laine@sadetytot.net).

Liitteet

Haamujengi-retken kirje (pdf)