Sädäriposti 10/2019

Hei sädetytöt ja vanhemmat!

Sädetyttöjen syksy on retkeilyn ja varainhankinnan aikaa.

Syksyn tapahtumia

 • 5.10. seikkailijoiden kaupunkiretkipäivä
 • 5.10. Merikotkan syyssaalistus -kisat
 • 15.10. adventtikalenterien myynti alkaa
 • 18.-20.10. Explo samoajille
 • 20.10. viimeinen ilmoittautumispäivä syysretkille
 • 20.10. lippukunnan syyskokous
 • 25.-27.10. sudenpentujen syysretki Kepparikarnevaali
 • 25.-27.10. seikkailijoiden syysretki Koitos
 • 27.10. Ullmax-myynti päättyy
 • 30.10. Tähtijahti -19 -yösuunnistuskisat
 • 1.11. Otava-piirileirin ilmoittautuminen alkaa
 • 4.-10.11. adventtikalenterien myyntiä K-Supermarket Nummenpakalla
 • 5.12. adventtikalenterien myynti päättyy
 • 6.12. joulumyyjäiset
 • 8.12. joulujuhla
 • 11.12. partiolaisten kauneimmat joululaulut

Ryhmissä on vielä tilaa

Useimmissa ryhmissämme on vielä tilaa. Jos tunnet jonkun, joka haluaisi tulla mukaan, pyydä häntä olemaan yhteydessä ohjelmajohtajaamme Aallottareen (aallotar.haapasaari@sadetytot.net) tai täyttämään jäsenhakemus. Partiota saa kokeilla kolmen koloillan ajan ennen lopullista jäseneksi liittymistä.

Aikuisvartio

Sädetytöillä on yhdessä Kaarinan Ristiritarien kanssa aikuisille vartio, jossa ei tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Vartio kokoontuu tämän syksyn aikana vielä 24.10., 14.11. ja 12.12. Lisätietoa täällä. Tervetuloa mukaan!

Ullmax-tuotteiden myynti

Ullmax-tuotteiden myynti on lähtenyt hyvin käyntiin! Ullmaxin kerrastot, sukat, pipot ja kaulurit lämmittävät mukavasti syksyn ja talven retkillä. Myyntiaikaa on 27.10. asti. Jos et vielä ole aloittanut, ehdit vielä hyvin mukaan. Lisätietoa liitteestä ja Heliltä (heli.jamsen@sadetytot.net).

Adventtikalenterien myynti alkaa jälleen 15.10.!

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria. Tavoitteenamme on hankkia toimintarahaa, jonka turvin voimme mm. pitää leirien ja retkien hinnan kohtuullisena kaikille! Adventtikalenterien myynti on erittäin tärkeä osa lippukuntamme tuottoa, niinpä pyydämme teitä osallistumaan yhteiseen varainhankintaan. Tästä vuodesta alkaen kalenterin hinta on 10€, mikä takaa mm. sekä ympäristöystävällisen kalenterimateriaalin sekä paremmat tuotot lippukunnallemme.

Paras adventtikalenterien myyjä on tietenkin itse partiolainen! Tänäkin vuonna Sädetytöt pääsevät kehittämään osaamistaan varainhankkijana, eikä myydäkään tarvitse pelkästään yksin, sillä menemme ryhmittäin myymään kalentereita K-Supermarket Nummenpakkaan viikolla 45.

Huoltajat voivat halutessaan miettiä, haluaisiko esimerkiksi oma yritys tai työpaikka pikkujouluihinsa adventtikalentereja. Usein monet haluavat tukea partiotoimintaa ostamalla adventtikalenterin.

Kymmenestä myydystä kalenterista saa kiitoksena tonttumerkin partiopaitaansa ja kahdestakymmenestä juomapullon. Mikäli onnistuu myymään sata kalenteria, palkintona on kultainen tonttumerkki ja Haglöfsin reppu! Lisäksi lippukuntamme palkitsee kolme parhaiten myynyttä jäsentään.

Lisätietoa kalenterien myymisestä tulossa kokouksiin ensi viikolla.

Kiitos jo etukäteen panoksestanne yhteiseen hyvään!

Lisätietoja Aallottarelta (aallotar.haapasaari@sadetytot.net)

Sudenpentujen syysretki

Sudenpentujen syysretki Kepparikarnevaalit on 25.-27.10. Paattisilla. Ilmoittautuminen viimeistään 20.10. Kuksassa. Retkikirje liitteenä. Lisätietoa omalta johtajalta ja Eevalta (eeva.kivila@sadetytot.net).

Seikkailijoiden syysretki

Seikkailijoiden syysretki Koitos on 25.-27.10. Paattisilla. Ilmoittautuminen viimeistään 20.10. Kuksassa. Retkikirje liitteenä. Lisätietoa omalta johtajalta ja Eevalta (eeva.kivila@sadetytot.net).

Yösuunnistuskisat

Lokakuun lopussa, keskiviikkona 30.10. lähdemme yhdessä Tähtijahtiin. Silloin Naantalissa järjestetään Lounais-Suomen Partiopiirin yösuunnistusmestaruuskilpailut, jonne ovat tervetulleita kaikki sudenpennuista senioreihin. Nuorimmat Sädetytöt kulkevat ryhmissä tai pareittain ja vanhimmat yksin. Tarkempia tietoja löytyy jokaiselle ikäkaudelle omasta kirjeestään sekä Himeltä (marika.hirvonen@sadetytot.net).

Otava 2020

Kesällä 2020 Sädetytöt seikkailijasta ylöspäin osallistuvat Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Otavalle! Otava järjestetään 22.-29.7. Rymättylän Maisaaressa. Leirin ilmoittautuminen alkaa 1.11. ja päättyy 30.1. Lisätietoa liitteenä olevassa kirjeessä!

P.S. Sudenpennut eivät valitettavasti pääse mukaan Otavalle, mutta järjestämme oman sudenpentuleirin kesällä. Lisätietoa myöhemmin.

Kysymyksiin leiristä lippukuntamme osalta vastaa Roosa; roosa.tiusanen@sadetytot.net

Liitteet