Sädäriposti 10/2020

Tästä Sädäripostista löydät tietoa uusista tukitoimistamme partioharrastuksen jatkumisen tukemiseksi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, Otava 2020 -piirileiristä sekä adventtikalenterimyynnistä. Antoisia lukuhetkiä!

Partioharrastuksen tukitoimet Sädetytöissä

Tuntuvatko partion jäsenmaksu tai retkimaksut liian korkeilta nykyisessä taloudellisessa tilanteessasi? Näyttääkö retken varustelista siltä, että kaikkea ei missään nimessä löydy kotoa? Ei hätää, siitä huolimatta partioharrastus voi alkaa tai jatkua. Me Sädetytöissä nimittäin haluamme, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta mahdollisuus harrastaa partiota.

Vapautukset toimintamaksuista

Vapautusta partion jäsenmaksusta haetaan kattojärjestö Suomen partiolaisilta. Ohjeet jäsenmaksuvapautuksen hakemiseksi löytyvät täältä.

Kaarinan Sädetytöt ry voi hakemuksesta myöntää jäsenelleen Sädäri-stipendin, joka kattaa osallistumismaksuja toimintavuoden ajaksi (kouluvuosi). Tutustu stipendiin tarkemmin nettisivuillamme. Sieltä löydät myös linkin hakulomakkeelle. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja välittömästi.

Joskus tarvetta voi olla vain yksittäisen tapahtuman kohdalla alennettuun maksuun tai maksusta vapauttamiseen. Retki- tai tapahtumamaksun alennusta tai siitä vapauttamista varten ota yhteyttä stipendi(at)sadetytot.net hyvissä ajoin ennen tapahtuman viimeistä ilmoittautumispäivää.

Varusteiden lainausta

Kaikkia varusteita ei missään nimessä tarvitse heti lähteä kaupasta ostamaan. Lippukunnaltamme löytyy jonkin verran lainavarusteita. Kysy tarvitsemiasi varusteita hyvissä ajoin ennen retkeä ryhmänjohtajalta tai sähköpostista stipendi(at)sadetytot.net.

Lainattavia tavaroita varten perustamme vielä tänä vuonna nettikauppapohjaisen varustelainaamon, josta varusteita on helppo lainata ilmaiseksi. Tiedotamme varustelainaamon avautumisesta myöhemmin.

Piirileiri Otava 2020

Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Otava siirtyi kesältä 2020 ja järjestetään nyt 10.–17.6.2021. Leirille ovat tervetulleita seikkailijat ja sitä vanhemmat sädärit sekä ei-vielä-partiolaiset kaverit tai perheenjäsenet. Ilmoittautuminen leirille alkaa 1.10.2020 ja päättyy 1.12.2020. Jos olit ilmoittautunut jo vuoden 2020 Otavalle, ja haluat osallistua myös tulevana kesänä, tulee sinun vahvistaa ilmoittautumisesi. Jos olit ilmoittautunut, mutta et aio osallistua, ei tarvitse tehdä mitään – kaikki vanhat ilmoittautumiset poistetaan 1.12. Jos et tiedä, minkä ikäkauden ohjelmaan sinun kuuluu ilmoittautua, ole yhteydessä ryhmänjohtajaasi.

Adventtikalenterimyynti

Perinteinen adventtikalenterien myyntikampanja aloitetaan 15.10. Lisää tietoa kampanjasta on tulossa vielä myöhemmin.