Sädäriposti 11/2016

Hei!

Tämän kuun Sädäripostissa katsomme jo joulukuun tapahtumiin, mutta ennen joulun juhlallisuuksia on vielä hyvin aikaa osallistua lippukunnan varainhankintaan ja ehkä jopa ansaita itselleen myyntitykin titteli.

Marraskuun ja joulukuun partiotapahtumat

6.11. Kakkutukun herkkujen ja joulukorttien tilausaika päättyy. Lisätietoja herkuista Eevalta (eeva.kivila@sadetytot.net) ja korteista Valpurilta (valpuri.kinnunen@sadetytot.net).

27.11. viimeinen ilmoittautumispäivä lippukunnan joulujuhlaan. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa .

2.12. viimeinen päivä tilittää adventtikalenterien myynnistä saadut rahat omalle johtajalle sekä palauttaa myymättömät kalenterit. Sekaannusten välttämiseksi rahat kannattaa toimittaa perille lapsen nimellä varustetussa kirjekuoressa.

2-4.12. tarpojat ja samoajat retkeilevät LiKKa-retkellä yhdessä Littoisten Pirtapiikojen kanssa Hirvensalossa! Luvassa on uusia ja vanhoja kavereita, uusia kokemuksia ja elämyksiä, saaristoluontoa ja itsensä ylittämistä – siis tyttöjen juttuja parhaimmillaan ;) Lisätietoja liitteenä olevasta retkikirjeestä tai Roosalta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).

6.12. itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus ja myyjäiset Katariinan kirkossa ja lähiympäristössä.

10.12. joulumyyjäiset Hannunniitun srk-talolla.

11.12. klo 17 koko perheen joulujuhla T-talolla. Ohjelmassa on hienoja esityksiä, joululauluja ja jouluisia herkkuja. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.11. osoitteessa . Lisätietoa juhlasta ja ilmoittautumisesta liitteenä olevasta kutsusta tai Hannalta (hanna.holmroos@sadetytot.net).

Syksyn varainhankinta

Kakkutukun herkkujen ja joulukorttien tilausaika päättyy sunnuntaina 6.11. Olettehan myyneet ahkerasti? Kakkutukun tilauslipukkeet toimitetaan kololle tai suoraan Eevalle, joulukortit tilataan Valpurilta.

Olemme päättäneet palkita lippukunnan myyntitykin joulujuhlassa. Myyntitykin palkinnon saa sädetyttö, joka on myynyt eniten Kakkutukun herkkuja, joulukortteja ja adventtikalentereita. Nyt ehtii vielä ottaa loppukirin vaikka soittamalla kaikille tuttaville.

Myynti-iloa!

Partiokirppis

Kaikkia partiovarusteita ei välttämättä kannata ostaa uutena. Käytettyjä varusteita voi kysellä omilta tuttavilta, mutta hyviä varusteita löytää myös esimerkiksi Facebookin partiokirppikseltä: https://www.facebook.com/groups/135042363304382/. Kyseessä on suljettu ryhmä, joten pyydäthän rohkeasti jäseneksi pääsyä! Myös lippukunnalla ja johtajistolla on joitain lainavarusteita, joita kannattaa tiedustella omalta ryhmänjohtajalta aina tarpeen tullen.

Liitteet

Kutsu joulujuhlaan (jpg)
Likka-retki (pdf)