Sädäriposti 11/2017

Heippa!

Marraskuu on täynnä koko lippukunnan yhteistä toimintaa! Ensi viikonloppuna retkeilemme pyhäinpäivän tunnelmissa ja muutoin jatkamme joulukalenterien ja -korttien myyntiä. Pian on myös aika alkaa valmistautua joulujuhlaan ja -myyjäisiin! Joulun tapahtumat lähestyvät nopeasti ja siksi tässä Sädäripostissa esitellään sekä marraskuun että joulukuun partiotapahtumat.

Loppuvuoden partiotapahtumissa on suuressa osassa varainkeruu. Lippukunta käyttää kerättyä rahaa esimerkiksi retkiin ja leireihin sekä kaluston huoltoon.

Marraskuu

3.-5.11. koko lippukunnan syysretki Haamujengi Kettulinnassa. Sudenpennuilla on mahdollisuus osallistua retkelle vain yhdeksi yöksi 4.-5.11. Lisätietoja retkestä saat Iirikseltä (iiris.laine@sadetytot.net).

Joulukuu

Itsenäisyyspäivänä 6.12. Sädetytöt ovat jälleen mukana Katariinanseurakunnan joulumarkkinoilla Katariinan kirkon pihapiirissä. Myynnissä käsitöitä, leivonnaisia, kahvia ja pullaa, joulupuuroa sekä glögiä. Lisätietoja joulumarkkinoista saat oheisesta mainoksesta tai Marilta (mari.rannikko@sadetytot.net).

9.12. järjestetään Hannunniitun joulumyyjäiset, joihin jokainen ryhmä pyrkii saamaan oman myyntipöydän. Myyjäisiin saa tuoda kotona leivottuja ja jotkut ryhmät tekevät myytäviä myös omissa kokouksissaan. Ideoita ja ohjeita myyjäistuotteiden valmistukseen voi kysellä oman ryhmän johtajilta.

Sädetyttöjen syyskausi huipentuu joulujuhlaan, missä pääsee jälleen kerran nauttimaan jouluisista herkuista ja ryhmien esityksistä!

Joulukortit ja -kalenterit

Tämän vuoden joulukortit voit tilata kätevästi Sädetytöiltä! Myymme Mauri Kunnaksen korttipaketteja, Elina Warstan taitekortteja sekä Timo Kästämän korttipaketteja. Vanhemmille lähetetään sähköpostia korttitilauksista ja kortit saa mukaansa ryhmien kokouksista. Lisätietoja korteista saa Hillalta (hilla.makela@sadetytot.net).

Joulukalenterien myynti jatkuu vielä marraskuun ajan. Kovimmat myyntitykit voivat pyytää lisää kalentereita omalta ryhmänjohtajalta. Myymättömät kalenterit palautetaan niin ikään omalle johtajalle. Mikäli näyttää siltä, että kalentereita jää paljon myymättä, kannattaa palauttaa osa niin aikaisin kuin mahdollista, jolloin ne voidaan vielä antaa myytäväksi jollekin muulle. Lisätietoja kalentereista saat Aunelta (aune.salmivaara@sadetytot.net).

Liitteet

Joulutorin mainos (jpg)