Sädäriposti 11/2019

Hei sädetytöt ja vanhemmat!

Hienosti sujuneiden syysretkien jälkeen suuntaamme jo kohti jouluisia tapahtumia. Nyt marraskuussa myydään vielä ahkerasti adventtikalentereita, mutta joulukuussa päästään nauttimaan yhdessä joulun tunnelmasta Katariinan joulutorilla ja sädetyttöjen joulujuhlassa.

Loppuvuoden tapahtumia

 • 1.11. Otava-piirileirin ilmoittautuminen alkaa
 • 4. – 10.11. adventtikalenterien myyntiä K-Supermarket Nummenpakalla
 • 5.12. adventtikalenterien myynti päättyy
 • 6.12. joulumyyjäiset
 • 8.12. joulujuhla
 • 11.12. partiolaisten kauneimmat joululaulut

Syyskokouksen päätöksiä

Kaarinan Sädetytöt ry:n syyskokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valittiin uusi hallitus vuodeksi 2020. Lippukunnanjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Aallotar Haapasaari ja hallituksen jäseniksi Heli Jämsén, Minna Opas, Anni Savioja, Roosa Tiusanen, Ilona Valjakka ja Julia Virtanen. Onnea uudelle hallitukselle!

Ullmax-tuotteiden nouto

Sädetyttöjen syksyn Ullmax-varainhankintakampanja on päättynyt. Viimeistään nyt on aika kerätä myymiesi tuotteiden maksut ja maksaa ne Sädetyttöjen tilille (FI14 7997 7997 7261 25, IBAN: HOLVFIHH). Maksun yhteydessä viestiksi tulee laittaa myyjän nimi ja Ullmax.

Myyjät voivat noutaa Ullmax-tuotteita Nummen kololta marraskuussa seuraavina ajankohtina:

 • tiistai 12.11. klo 18.00 – 19.30
 • tiistai 19.11. klo 18.00 – 19.30
 • sunnuntai 24.11. klo 13.00 – 17.00

Tilausta noudettaessa on esitettävä tosite maksetusta tilauksesta. Esimerkiksi kuvakaappaus verkkopankkikuitista käy. Tilauksia ei ole mahdollista maksaa paikan päällä käteisellä.

Noutoajankohtien lisäksi ryhmän oman kokouksen jälkeen on mahdollista saada myydyt tuotteet. Tällöin on esitettävä ryhmän johtajalle tosite maksetusta tilauksesta. Mahdolliset joulukuun noutoajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli et muista tilauksesi kokonaissummaa tai sinulla on muuta kysyttävää myynnistä tai noudosta, ole yhteydessä Heliin (heli.jamsen@sadetytot.net).

Kiitos kaikille varainhankintakampanjaan osallistuneille!

Adventtikalenterien myynti K-Supermarket Nummenpakalla

Marraskuu on parasta partiolaisten adventtikalenterien myyntiaikaa! Nyt kannattaa lasten, nuorten ja johtajistonkin tarttua tuumasta toimeen ja lähteä kalenterien kanssa ulos naapurustoa kiertämään!

Kalentereita kannattaa pyrkiä myymään erityisesti kertoen, että ostamalla partiolaisten adventtikalenterin tukee Nummen alueen partiotoimintaa.

Hyvät ja kohteliaat myyntikikat pääsevät lopulliseen koitokseen tulevalla viikolla, kun Leppäkertut, Mehiläiset, Hillat ja vaeltajat menevät myymään kalentereita K-Supermarket Nummenpakan (Hakakatu 16) edustalle. Alla ryhmien myyntivuorot, joista ryhmänjohtajat kertovat tarkemmin.

 • Hillat: ma 4.11. 1. ryhmä klo 17.30 – 18.15 ja 2. ryhmä klo 18.15 – 19.00
 • Mehiläiset: ke 6.11. klo 17.30 – 19.00
 • Leppäkertut: to 7.1. klo 18.00 – 19.00

Mikäli kalenterimyynti sujuu ja lisääkin voisi myydä, saa kalentereita ottaa lisää myyntiin ottamalla yhteyttä oman ryhmän johtajaan!

Myyntionnea!

Vilikkalan Kotisäkit

Sädetyttöjen tukiyhdistys myy käteviä Vilikkalan Kotisäkkejä, jotka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista tehdystä huovasta.

Tutustu Kotisäkkien eri malleihin ja hintoihin oheisesta kuvastosta tai nettisivuilta. Voit myös tulla hakemaan kuvaston ja tutustumaan Vilikkalan tuotteisiin Nummen kololle sunnuntaina 3.11. klo 12.00 – 14.00

Lähetä tilauksesi Marika Hirvoselle sähköpostilla osoitteeseen marika.hirvonen@pp.inet.fi tai tekstiviestillä numeroon 050 425 8352. Viimeinen tilauspäivä on keskiviikko 20.11.

Maksa tilauksesi joko noudettaessa käteisellä tai ennen noutoa Säde ry:n tilille FI69 8000 2503 9550 97.

Tilaamasi Kotisäkit voit noutaa

 • 6.12. klo 11.00 – 13.00 Pyhän Katariinan Joulutorilta Nummen kololta.
 • 8.12. klo 15.30 – 18.00 Kaarinan Sädetyttöjen joulujuhlasta Hannunniitun kololta.
 • erikseen sopimalla.

Katariinan joulutori

Perinteinen Joulutori Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla kutsuu taas tänäkin vuonna itsenäisyyspäivänä 6.12. kaikkia joulutunnelmasta innostuneita. Joulutori on avoinna klo 11.00 – 14.00. Mukana on Kaarinan Sädetyttöjen lisäksi paljon muitakin toimijoita mm. Katariinan seurakunta, Martat ja Kaarinan VPK sammutuskalustoineen. Sädetyttöjen puuropata laitetaan porisemaan, joten tulkaa koko perheen kanssa nauttimaan joulupuurosta ja virittäytymään joulutunnelmaan!

Sädetyttöjen ryhmät saavat pystyttää joulutorille omat myyntipöytänsä kerätäkseen rahaa toimintaansa. Myytäväksi voi valmistaa esim. leivonnaisia ja muita elintarvikkeita, käsitöitä sekä joulukoristeita. Toivomme kaikkien sädetyttöjen valmistavan myytävää mahdollisuuksiensa mukaan! Elintarvikkeet on pakattava kotona myyntipakkauksiin ja niihin on merkittävä valmistuspäivä sekä valmistusaineet. Myyntituotteita ja niiden pakkausta miettiessäsi ota huomioon, että ryhmien myyntipöydät ovat ulkona. Hintoja voi miettiä kotona valmiiksi, mutta lopullinen hinnoittelu tehdään ryhmän kanssa vasta myyjäisissä.

Sädetytöt kokoontuvat Nummen kololle klo 9.30. Kotiin pääsee noin klo 14.30 siivouksen jälkeen. Pukeudu säänmukaisiin vaatteisiin ja partiohuiviin, tonttulakinkin voi laittaa. Jos sää sallii, on asuna partiopaita, jonka alla on tarpeeksi lämmintä vaatetta.

Joulujuhla

Sädetyttöjen juhlavuosi päättyy joulujuhlaan! Jouluista juhlaa vietämme sunnuntaina 8.12. klo 16 – 18 Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2).

Joulujuhlassa herkuttelemme joulupuurolla ja pipareilla, laulamme ja leikimme sekä näemme hauskoja esityksiä. Lisäksi uudet sädetytöt saavat juhlassa partiohuivin.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.11. Kuksassa. Juhla on maksuton.

Mukaan juhlaan tarvitset partiopaidan ja -huivin, tonttulakin sekä särkymättömän mukin.

Partiolaisten kauneimmat joululaulut

Partiolaisten kauneimpia joululauluja lauletaan Mikaelinkirkossa (Puistokatu 16) 11.12. klo 18 – 19.15. Kaikille avoin tilaisuus on suunnattu aivan kaikenikäisille partiolaisille ystävineen ja perheineen. Lisätietoja täältä.

Jäsenmaksu

Nyt on aika maksaa jäsenmaksu vuodelle 2020. Osalle lasku on jo tullut ja osalle se on vasta tulossa. 15 vuotta täyttäneet saavat laskun oletuksena sähköpostilla. Muista maksaa lasku, niin saat ensi vuonnakin olla mukana partiossa!

Jäsenmaksuun voi hakea vapautusta taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Anomus tulee tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Lisätietoja, ohjeet ja linkki hakemuslomakkeeseen täällä.

Jäsenkortti

Kun lasku on maksettu, voi jäsenrekisteri Kuksasta käydä hakemassa pdf-jäsenkortin kännykkään tai tulostettavaksi. Jäsenkortilla saa alennusta Scandinavian Outdoorista (ei partiotuotteista) ja Partioaitasta. Jäsenkortti löytyy lapsen profiilista. Tarkempi ohje Kuksan huoltajan ohjeessa sivulla 12.

PartioID

Huoltajat tarvitsevat PartioID-tunnuksen ilmoittaakseen lapsensa tapahtumiin ja kirjautuakseen Kuksaan. Tunnuksen voi rekisteröidä osoitteessa kuksa.partio.fi. Muista käyttää huoltajan asiakasnumeroa jäsennumerona!

Ongelmia jäsenyyden tai Kuksan kanssa? Ota yhteyttä Eevaan (eeva.kivila@sadetytot.net).

Partioasu

Sädetyttöjen pukeutumisohje vinkkeineen on täällä. Uudet sädetytöt saavat partiohuivin joulujuhlassa.

Liitteet