Sädäriposti 12/2016

Heippa!

Sädetyttöjen joulukuusta ei ohjelmaa puutu, joten luethan tämän kirjeen huolellisesti läpi!

2.12. viimeinen päivä tilittää adventtikalenterien myynnistä saadut rahat omalle johtajalle sekä palauttaa myymättömät kalenterit. Sekaannusten välttämiseksi rahat kannattaa toimittaa perille lapsen nimellä varustetussa kirjekuoressa.

2-4.12. LiKKa-retki tarpojille ja samoajille yhdessä Littoisten Pirtapiikojen kanssa. Lisätietoja Roosalta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).

6.12. klo 10-11 itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Pyhän Katariinan kirkossa. Koko perhe on tervetullut mukaan! Partiolaiset pukeutuvat partiopaitaan ja -huiviin. Kirkon jälkeen kannattaa tietysti jäädä tutustumaan Joulutorin tarjontaan!

6.12. klo 11-14 Joulutori Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla. Tarjolla on mm. poniratsastusta, riisipuuroa sekä partiolaisten ja Marttojen myyjäiset. Tarkempaa tietoa tapahtumasta löydät liitteenä olevasta joulutorin mainoksesta.

10.12. klo 12-14 Sädetyttöjen ja Säde ry:n joulumyyjäiset Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2). Tapahtumasta tärkeää tietoa hieman alempana!

11.12. klo 17-19 koko perheen joulujuhla T-talolla. Ohjelmassa on hienoja esityksiä, joululauluja ja jouluisia herkkuja. Jälki-ilmoittautuminen jatkuu 6.12. asti osoitteessa http://bit.ly/kst-joulujuhla-2016. Lisätietoa juhlasta ja ilmoittautumisesta liitteenä olevasta kutsusta tai Hannalta (hanna.holmroos@sadetytot.net).

Seuraava Sädäriposti ilmestyy poikkeuksellisesti vasta 9.1.2017.

Ryhmien omat kokoukset jatkuvat joululoman jälkeen viikolla 2, ellei oma ryhmänjohtaja ole ilmoittanut toisin.

Varainhankinta

Sädetytöt keräävät rahaa lippukunnan uuden kämpän rakentamiseen Laitilaan. Ensinnäkin suuri kiitos kaikille, jotka ovat jo ehtineet osallistua varainkeruuseen tänä syksynä! Tälle vuodelle mahtuu kuitenkin vielä muutama varainkeruutempaus, joista on tarkempaa tietoa tässä alla. Pienikin apu on tervetullutta, joten toivottavasti jokainen löytää jonkin tavan olla mukana projektissa!

Kakkutukku

Kakkutukun herkkuja on vielä muutamia rasioita jäljellä. Niitä voi ostaa myyjäisistä.

Lahjapaketointi Scandinavian Outdoorissa

Paketoimme varainkeruuprojektina lahjoja 2.-23.12. Kuninkojan Scandinavian Outdoorissa. Suuret kiitokset kaikille paketointeihin osallistuville! Lista paketointivuoroista löytyy liitteestä.

Joulutori

Jokainen Sädetyttö perheineen on tervetullut ostoksille Katariinan Joulutorille 6.12. Tarjolla on myyjäistuotteiden lisäksi joulupuuroa ja glögiä sekä ohjelmaa lapsille. Tapahtuman mainoksen löydät tämän kirjeen liitteistä ja voit auttaa myös kutsumalla ystävät ja sukulaiset ostoksille tai viemällä mainoksen esimerkiksi työpaikalle tai taloyhtiösi ilmoitustaululle.

Joulumyyjäiset

Joulumyyjäiset ovat lauantaina 10.12. kello 12–14 Hannunniitun seurakuntatalolla (Virmuntie 2). Viimeistään nyt on hyvä aloittaa valmistelut!

Myyjäisissä ryhmät keräävät rahaa omaan käyttöönsä ja lippukunnalle myymällä mm. itse valmistamiaan elintarvikkeita, käsitöitä ja joulukoristeita. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti uutta partiokämppää varten.

Leipokaa tai askarrelkaa kotona myytävää oman ryhmän myyntipöytään. Elintarvikkeet on pakattava kotona myyntipakkauksiin ja niihin on merkittävä valmistuspäivä sekä valmistusaineet. Hintoja voi miettiä kotona valmiiksi, mutta lopullinen hinnoittelu tehdään ryhmän kanssa vasta myyjäisissä.

Saapukaa Hannunniitun seurakuntatalolle klo 10-11 välillä laittamaan myyntipöytäänne kuntoon. Tarkemman ajan voitte sopia ryhmänne kanssa. Kotiin pääsee noin klo 14.30 siivouksen jälkeen.

Päälle laitetaan partiopaita tai -mekko ja partiohuivi, myös tonttulakin voi laittaa. Taskurahaakin on hyvä ottaa mukaan :)

Muistakaa kutsua tuttavat joulumyyjäisiin ostoksille!

Joulujuhla

Sädetyttöjen joulujuhlaa vietetään sunnuntaina 11.12. klo 17-19 T-talolla osoitteessa Vanha Hämeentie 29. Tänä vuonna juhlaan ovat tervetulleita myös sädetyttöjen vanhemmat ja sisarukset. Ohjelmassa on hienoja esityksiä, joululauluja ja jouluisia herkkuja. Uudet Sädetytöt saavat juhlassa partiohuivin. Pukeudu tonttuteeman mukaisesti ja ota partiohuivi mukaan!

Jotta pikkujoulutonttu osaa varautua tarpeeksi suurella lahjasäkillä ja herkkuja riittää kaikille, ilmoittaudu juhlaan viimeistään 6.12. osoitteessa http://bit.ly/kst-joulujuhla-2016. Ilmoittautuminen tulee tehdä erikseen jokaista osallistujaa kohden.

Ennen 27.11. ilmoittautuneilta osallistumismaksu juhlaan on 5 euroa henkilöltä ja sen jälkeen ilmoittautuneilta 6 euroa. Alle kouluikäiset sisarukset osallistuvat maksutta. Osallistumismaksu rahastetaan juhlassa, varaathan tasarahan. Ohjelmassa on myös perinteiset jouluarpajaiset, joita varten kannattaa ottaa muutama euro mukaan. Arpajaisten tuotto suunnataan lippukunnan kämppäprojektiin.

Lisätietoja juhlasta Kideltä (hanna.holmroos@sadetytot.net)

Hauskaa joulunodotusta kaikille! Seuraava Sädäriposti ilmestyy 9.1.2017.

Liitteet

Katariinan joulutorin mainos (pdf)
Sädetyttöjen joulumyyjäisten mainos (pdf)
Kutsu Sädetyttöjen joulujuhlaan (jpg)
Paketointivuorot Scandinavian Outdoorissa (pdf)