Sädäriposti 12/2017

Hei ja tervetuloa vuoden viimeisen Sädäripostin pariin!

Sädetytöt juhlistavat vuoden lopetusta joulumyyjäisissä ja joulujuhlassa. Tapahtumien mainokset ovat liitteinä tässä kirjeessä ja tärkeimmät tiedot löytyvät myös alta:

Adventtikalenterit

Kiitos kaikille kalenterien myyntiin osallistuneille! Kalenterirahat ja myymättömät kalenterit palautetaan ryhmänjohtajille viimeistään 3.12. Otathan yhteyttä lapsesi ryhmänjohtajaan, mikäli et ole vielä palauttanut rahoja! Jos myymättömiä kalentereita ei ole palautettu eräpäivään mennessä, pitää ne maksaa itse. Lisätietoja saat ryhmänjohtajilta tai Aunelta (aune.salmivaara@sadetytot.net).

Joulumarkkinat

Sädetytöt ovat jälleen mukana Katariinanseurakunnan joulumarkkinoilla 6.12. klo 11.14 Katariinan kirkon pihapiirissä. Myynnissä käsitöitä, leivonnaisia, kahvia ja pullaa, joulupuuroa sekä glögiä. Ryhmät eivät osallistu myyjäisiin omilla myyntipöydillään, mutta kaikki Sädetytöt ovat tervetulleita myyjäisiin ostoksille! Joillain ryhmillä on markkinoilla omia pieniä vastuutehtäviä, joista ryhmänjohtajat tiedottavat erikseen. Lisätietoja joulumarkkinoista saat oheisesta mainoksesta tai Marilta (mari.rannikko@sadetytot.net).

Joulumyyjäiset

Sädetyttöjen omat joulumyyjäiset järjestetään 9.12. klo 12-14 Hannunniitun srk-talon yläkerrassa (Virmuntie 2). Myyjät kokoontuvat Hannunniitun seurakuntatalolle aikaisintaan klo 10 ja viimeistään klo 11. Kotiin pääsee noin klo 14.30 siivouksen jälkeen. Myyjät pukeutuvat partiopaitaan ja -huiviin, tonttulakinkin voi laittaa. Lisätietoja joulumyyjäisistä saat oheisesta mainoksesta tai Hillalta (hilla.makela@sadetytot.net).

Ryhmät keräävät joulumyyjäisissä rahaa omaan toimintaansa sekä lippukunnalle myymällä mm. itse valmistamiaan elintarvikkeita, käsitöitä ja joulukoristeita. Elintarvikkeet on pakattava kotona myyntipakkauksiin ja niihin on merkittävä valmistuspäivä sekä valmistusaineet. Hintoja voi miettiä kotona valmiiksi, mutta lopullinen hinnoittelu tehdään ryhmän kanssa vasta myyjäisissä.

Joulutorin ja joulumyyjäisten mainokset ovat liitteenä tässä kirjeessä ja niitä voi viedä esimerkiksi taloyhtiön ilmoitustaululle tai työpaikalle. Myyjäisiin saa kutsua ostoksille myös naapurit ja sukulaiset!

Joulujuhla

Tarpojavartio Pöllöset kutsuu kaikki Sädetytöt joulujuhlaan lauantaina 9.12. klo 18-20 Hannunniitun srk-talolle (Virmuntie 2). Juhlassa päästään nauttimaan ryhmien esityksistä ja jouluherkuista yhdessä parhaiden partiokavereiden kanssa :) Joulujuhlaan ilmoittaudutaan viimeistään 3.12. osoitteessa www.kuksaan.fi/17800. Joulujuhlan osallistumismaksu (3 €) maksetaan juhlaan saavuttaessa.

Joululoma

Mehiläiset: Petra tiedottaa päivämääristä erikseen
Perhoset: viimeinen kokous 4.12.
Leppäkertut: viimeinen kokous 14.12. ja ensimmäinen kokous 11.1.
Limetit: viimeinen kokous 13.12. ja ensimmäinen kokous 10.1.
Piparminttu: viimeinen kokous 5.12. ja ensimmäinen kokous 16.1.
Pöllöset: viimeinen kokous 11.12.

Liitteet

Joulutorin mainos (jpg)
Joulumyyjäisten mainos (pdf)
Joulujuhlan kutsu (pdf)