Sädäriposti 12/2018

Hei Sädetyttöjen vanhemmat!

Tämä vuosi on lopuillaan ja pian on jo aika siirtyä joululomille, mutta sitä ennen riittää vielä puuhaa myyjäisissä ja joulujuhlassa! Ryhmät lopettavat viikkokokouksensa eri aikoihin, joten seuraathan oman lapsesi ryhmänjohtajan viestintää aiheesta???? Vuosi 2019 on Sädetyttöjen 70-vuotisjuhlavuosi ja juhlavuoden ohjelmaa raotetaan heti vuoden ensimmäisessä Sädäripostissa.

Joulukuun tapahtumat

  • 6.12. klo 9.45-11.30 seikkailijat avustamassa itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa Katariinan kirkossa.
  • 6.12. klo 11-14 Joulutori Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla. Tarjolla on jos jonkinlaista herkkua, joten ostoksille voi tulla vaikka koko perheen voimin!
  • 6.12. viimeinen ilmoittautumispäivä Sädetyttöjen joulujuhlaan. Ilmoittauduthan täällä, jotta joulutonttu osaa varata mukaan riittävästi lahjapussukoita!
  • 8.12. klo 12-14 Sädetyttöjen joulumyyjäiset Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2). Jokaisella ryhmällä on myyjäisissä oma myyntipöytä, johon saa askarrella ja leipoa myytävää myös kotona!
  • 8.12 klo 15.30-17.00 Sädetyttöjen joulujuhla järjestetään myyjäisten jälkeen 8.12. Perinteisesti ohjelmassa on häikäiseviä esityksiä sekä jouluisia herkkuja. Lisätietoja joulujuhlasta löydät oheisesta kirjeestä tai Silja-Liinalta (silja-liina.karjalainen@sadetytot.net).

Tammikuun tapahtumat

  • 8.1. juhlavuosistartti Sädetyttöjen 70-vuotisjuhlavuodelle.
  • 18.-19.1. talviretki Taikatalvi kaikille ikäkausille (sudenpennut ovat retkellä vain lauantaina 19.1.).

Joulutori ja joulumyyjäiset

Perinteinen Joulutori Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla kutsuu taas tänäkin vuonna itsenäisyyspäivänä 6.12.2018 kaikkia joulutunnelmasta innostuneita. Joulutori on avoinna klo 11.00 heti jumalanpalveluksen jälkeen aina klo 14.00 asti. Mukana on Kaarinan Sädetyttöjen lisäksi paljon muitakin toimijoita mm. Katariinan seurakunta, Martat ja Kaarinan VPK sammutuskalustoineen. Sädetyttöjen puuropata laitetaan porisemaan, joten tulkaa koko perheen kanssa nauttimaan joulupuurosta ja virittäytymään joulutunnelmaan!

Sädetyttöjen ja Ristiritarien omat joulumyyjäiset järjestetään 8.12. klo 12-14 Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2). Sädetytöt kokoontuvat Hannunniitun seurakuntatalolle aikaisintaan klo 10 ja viimeistään klo 11. Kotiin pääsee noin klo 14.30 siivouksen jälkeen. Myyjät pukeutuvat partiopaitaan ja -huiviin, tonttulakinkin voi laittaa.

Ryhmät keräävät joulumyyjäisissä rahaa omaan toimintaansa sekä lippukunnalle myymällä mm. itse valmistamiaan elintarvikkeita, käsitöitä ja joulukoristeita. Toivomme kaikkien Sädetyttöjen valmistavan myytävää mahdollisuuksiensa mukaan! Elintarvikkeet on pakattava kotona myyntipakkauksiin ja niihin on merkittävä valmistuspäivä sekä valmistusaineet. Hintoja voi miettiä kotona valmiiksi, mutta lopullinen hinnoittelu tehdään ryhmän kanssa vasta myyjäisissä. Jos et tällä kertaa voi tuoda myytävää, tule silti paikalle auttamaan ryhmääsi myyntipuuhissa.

Lisätietoa oman ryhmäsi tapaamisajasta ja muusta myyjäisiin liittyvästä saat omalta johtajaltasi.

Joulumyyjäisten mainos on liitteenä tässä kirjeessä. Sitä voi viedä esimerkiksi taloyhtiön ilmoitustaululle tai työpaikalle. Kutsu kaikki tuttavasi myyjäisiin ostoksille ja nauttimaan jouluisesta tunnelmasta!

Joulujuhla

Tule mukaan viettämään Sädärien joulujuhlaa 8.12. klo 15.30-17 Hannunniitun srk-talolla! Luvassa on jouluisia esityksiä, pientä kisailua sekä tietysti jouluherkuttelua. Lisäksi uudet Sädetytöt saavat juhlassa partiohuivin. Mukaan tarvitset tonttulakin, partiopaidan ja —huivin sekä iloista joulumieltä! Tänä vuonna joulujuhla on tarkoitettu ainoastaan Sädetyttöjen jäsenille. Juhlan osallistumismaksu on 2€. Maksu suoritetaan ennen juhlaa Hannunniitussa, varaathan mieluiten tasarahan!

Juhlavuosistartti

Lippukuntamme Kaarinan Sädetytöt täyttää ensi vuonna 70 vuotta ja vietämme juhlavuotta koko vuoden ajan. Juhlavuosi aloitetaan yhteisellä juhlavuosistartilla 8.1. Tästä lähetetään lisätietoa sähköpostilla myöhemmin, mutta varaa ilta kalenteristasi.

Aikuisia haussa!

Tule kanssamme tekemään maailman parasta harrastusta lapsille ja nuorille! Jotta lapset ja nuoret saavat osallistua laadukkaaseen partiotoimintaan, tarvitaan aikuisia pyörittämään koneistoa. Nyt haluamme vahvistaa koneistoamme ja tarjoamme paikkaa useammalle upealle täysi-ikäiselle. Toteuttaessaan toimintaa lapsille ja nuorille, aikuiset saavat samalla itsekin osallistua. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan Roosalle (roosa.tiusanen@sadetytot.net)!

Liitteet

  • Joulumyyjäisten mainos (pdf)
  • Kutsu joulujuhlaan (pdf)