Sädäriposti 12/2019

Hei sädetytöt ja vanhemmat!

Vielä on muutamia partiotapahtumia tulossa ennen rauhoittumista joulun viettoon. Vuoden viimeisestä ja ensi vuoden ensimmäisestä kokouksesta saat tietää oman ryhmäsi johtajalta.

Joulukuun ja tammikuun tapahtumia

  • 5.12. adventtikalenterien myynti päättyy
  • 6.12. Katariinan joulutori
  • 8.12. joulujuhla
  • 11.12. partiolaisten kauneimmat joululaulut
  • 30.12. hautakynttilätalkoot
  • 17.-19.1. talviretki (ei sudenpennuille)
  • 30.1. Otavan ilmoittautuminen päättyy

Ullmax-tuotteiden nouto

Mikäli et ole vielä hakenut myymiäsi Ullmax-tuotteita, niitä voi noutaa kololta oman ryhmän kokouksen yhteydessä kuittia vastaan.

Adventtikalenterien tilitys

Kiitos kaikille adventtikalenterien myyjille ja ostajille! Kampanja alkaa olla tältä vuodelta taputeltu, ja näin ollen kalenterirahat ja myymättömät kalenterit tulee palauttaa tällä viikolla omalle johtajalle suljetussa kirjekuoressa tai pussissa, jossa on päällä nimi sekä rahasumma.

Rahojen maksu onnistuu myös tilisiirtona Kaarinan Sädetyttöjen tilille FI14 7997 7997 7261 25, viestiksi myyjän nimi ja myytyjen kalenterien määrä. Toivomme, että tilisiirto tehtäisiin viimeistään keskiviikkona. Tilisiirrosta tulee ilmoittaa Aallottarelle.

Mikäli rahoja ja mahdollisia myymättömiä kalentereita ei pysty palauttamaan omaan kokoukseen, kalenterikettu päivystää kololla keskiviikkona 4.12. klo 17-19 sekä torstaina 5.12. 16.30-17.30.

Aallotar Haapasaari
aallotar.haapasaari@sadetytot.net

Katariinan joulutori

Perinteinen Joulutori Pyhän Katariinan kirkkoaukiolla kutsuu taas tänäkin vuonna itsenäisyyspäivänä 6.12. kaikkia joulutunnelmasta innostuneita. Joulutori on avoinna klo 11.00 – 14.00. Mukana on Kaarinan Sädetyttöjen lisäksi paljon muitakin toimijoita mm. Kaarinan Ristiritarit, Katariinan seurakunta, Martat ja Kaarinan VPK sammutuskalustoineen. Sädetyttöjen puuropata laitetaan porisemaan, joten tulkaa koko perheen kanssa nauttimaan joulupuurosta ja virittäytymään joulutunnelmaan!

Otamme mielellämme vastaan myyjäisiin sopivaa myytävää. Myytäväksi voi valmistaa esim. leivonnaisia ja muita elintarvikkeita, käsitöitä sekä joulukoristeita. Elintarvikkeet on pakattava kotona myyntipakkauksiin ja niihin on merkittävä valmistuspäivä sekä valmistusaineet. Myyntituotteita ja niiden pakkausta miettiessäsi ota huomioon, että myyntipöydät ovat ulkona. Myytävät tuotteet voi tuoda Nummen kololle 6.12. viimeistään klo 11.

Joulujuhla

Sädetyttöjen juhlavuosi päättyy joulujuhlaan! Jouluista juhlaa vietämme sunnuntaina 8.12. klo 16 – 18 Hannunniitun srk-talolla (Virmuntie 2).

Joulujuhlassa herkuttelemme joulupuurolla ja pipareilla sekä laulamme ja leikimme. Lisäksi uudet sädetytöt saavat juhlassa partiohuivin.

Mukaan juhlaan tarvitset partiopaidan ja -huivin, tonttulakin sekä särkymättömän mukin.

Ilmoittautuminen juhlaan on jo päättynyt, mutta jos vielä haluat mukaan, ota yhteyttä Silja-Liinaan. Juhla on maksuton.

Silja-Liina Karjalainen
silja-liina.karjalainen@sadetytot.net

Partiolaisten kauneimmat joululaulut

Partiolaisten kauneimpia joululauluja lauletaan Mikaelinkirkossa (Puistokatu 16) 11.12. klo 18 – 19.15. Kaikille avoin tilaisuus on suunnattu aivan kaikenikäisille partiolaisille ystävineen ja perheineen. Lisätietoja täältä.

Hautakynttilätalkoot

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautausmaat siivotaan hautakynttilöistä talkoilla 30.12. klo 11 alkaen.

Sädetytöt tapaavat Pyhän Katariinan kirkon parkkipaikalla klo 10.45. Ota mukaasi partiohuivi, työhanskat ja säänmukaiset vaatteet.

Joululahjaksi sädärikoruja

Sädetyttöjen omassa verkkokaupassa on myytävänä sädärikorviksia ja -kaulakoruja. Koruja myydään myös Katariinan joulutorilla.

Jaanissa aloittaa uusi sudenpentulauma

Jaanin seurakuntatalon Sokkelissa aloittaa uusi sudenpentulauma 1.–3.-luokkalaisille tytöille tammikuussa 2020. Jos tuttavapiiristä löytyy sopivan ikäinen, kannattaa vinkata kokeilemaan uutta harrastusta!

Lauma kokoontuu tiistaisin klo 17.30–19.00 osoitteessa Karjakuja 75 (Turku). Ensimmäinen kokous on 14.1.2020.

Sudenpentulauman johtajina ovat Katariina Turpela (katariina.turpela@sadetytot.net) ja Ilona Valjakka (ilona.valjakka@sadetytot.net).

Ilmoittautuminen jäsenhakemuslomakkeella.

Partiota eskarilaisille

Esikoululaisilla on nyt mahdollisuus aloittaa partio, sillä helmikuussa 11.2.2020 lippukunnassamme aloittaa upouusi eskaripartio!

Eskaripartio kokoontuu kokeilemaan partiotaitoja ja leikkimään partioleikkejä Nummen kololle tiistaisin joka toinen viikko, helmikuusta alkaen. Vinkkaa tutulle tai ilmoita oma lapsesi mukaan.

Tammikuussa partion aloittavat esikoululaiset ovat 3-jäseniä ja maksavat 3-jäsenen jäsenmaksun, joka on vuonna 2020 12,25 €.

Ilmoittautuminen jäsenhakemuslomakkeella.

Lisätiedot:
Veera Nikula
veera.nikula@sadetytot.net