Sädäriposti 12/2023

Valoisaa joulukuuta kaikille Sädäripostin lukijoille! Vuoden viimeisessä Sädäripostissa on asiaa loppuvuoden tapahtumista eli itsenäisyyspäivän joulutorista, joulujuhlasta ja ensi vuoden tammikuun hautakynttilätalkoista. Vuoden 2024 ensimmäinen Sädäriposti ilmestyy 2.1.2024. Kiitos tästä vuodesta kaikille ja antoisia lukuhetkiä!


Ryhmien kokoontumisista

Partiosyksy alkaa viimeisten tapahtumien myötä lähestyä loppuaan. Ryhmien johtajat ilmoittavat sekä syyskauden viimeisen että kevätkauden ensimmäisen kokouksen ajankohdat.

Adventtikalenterit

Todella hieno adventtikalenterikampanja takana! Kiitos siis ihan jokaiselle pienelle ja vähän isommallekin myyjälle. Sekä tietysti kaikille kotijoukoille, jotka olette upeasti olleet mukana tässä. Tätä kirjoittaessani tarkka myytyjen kalenterien määrä ei ole vielä tiedossa, mutta reilusti yli 500 kalenteria on päätynyt joulua odottaviin koteihin meidän Sädetyttöjen myymänä. 

Adventtikalentereista saadut rahat tilitetään suoraan lippukunnan tilille: Kaarinan Sädetytöt FI14 7997 7997 7261 25. Viestiin tulee kirjoittaa myyjän ja ryhmän nimi. Viestiesimerkki: “Adventtikalenterit 6 kpl, Säde Tyttönen, Pullasorsat”.
Rahat voi tilittää myös myyjän henkilökohtaista MobilePay QR-koodia käyttäen. Tarkistathan, että viesti-kentässä on myyjän eli sädetytön nimi. 
Kaikki myydyt adventtikalenterit on tilitettävä ja myymättömät kalenterit palautettava tiistaihin 5.12. mennessä.
Kaikissa adventtikalentereihin tai tilityksiin liittyvissä kysymyksissä voi olla yhteydessä omaan ryhmänjohtajaan tai kalenterikettu Marika “Hime” Hirvoseen, p. 050 425 8352, marika.hirvonen@sadetytot.net

 

Pyhän Katariinan joulutori 6.12.

Itsenäisyyspäivänä pidetään perinteisesti Pyhän Katariinan joulutori Katariinan kirkon ympäristössä klo 11-14. Sädetytöt keittävät tilaisuudessa perinteisesti riisipuuroa kolon edustalla ja joillain ryhmillä voi olla myös oma myyntipöytä. Kololla on Säde ry:n myyjäiset ja kämppäkirpputori. Pappilassa ja parkkipaikalla on myös myyntiä ja Rauhantuli saataneen jälleen paikalle. Tervetuloa joulutorille koko perheen voimin!

Lippukunnan joulujuhla 10.12. 

Sunnuntaina 10.12. klo 17-18 pidetään lippukunnan koko perheelle suunnattu joulujuhla Nummen kolon pihapiirissä ulkona. Luvassa on huivien ja merkkien jakoa, iloisia leikkejä ja ehkäpä joku jouluinen yllätyskin!

Juhlaan ovat tervetulleita sädetytöt perheineen. Ilmoittautuminen perhekunnittain osoitteessa kuksaan.fi/66694 viimeistään 3.12.2023. Juhla on maksuton.

Mukaan oma muki, lämpimät ulkovaatteet ja partiolaisille partiohuivi. 

Hautakynttilätalkoot 3.1.2024

Tämän vuoden hautakynttilätalkoot Turun ja Kaarinan alueen hautausmailla järjestetään 3.1.2024. Tarkoituksena on siivota haudoilta pois kaikki joulunajan sammuneet ja loppuun palaneet kynttilät. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset. Ilmoittautumisia tullaan pyytämään ryhmien kautta ennen joulua.

Kiitokset kuluneesta partiovuodesta koko lippukunnan puolesta, se oli kiva!