Sädäriposti 2/2016

Heippa!

Helmikuussa osallistumme koko lippukunnan voimin yhteisvastuukeräykseen, jonka tuotto käytetään tänä vuonna nuorten syrjäytymisen torjumiseen Suomessa ja Ugandassa. Ryhmät suorittavat keräykseen liittyviä aktiviteetteja oman johtajan ohjeiden mukaisesti. Yhteisvastuun starttiin sekä PulKKa-tapahtumaan voi osallistua yhdessä perheen ja ystävien kanssa!

7.2. klo 12.00-13.30 Yhteisvastuun startti ja perheiden sunnuntai Varissuon kirkossa (Kousankatu 6). Perheiden sunnuntaina messu toteutetaan kevyemmällä ja raikkaalla otteella, jonne on hyvä tulla koko perheen ja pienempienkin lasten kanssa.

14.2. klo 12-14 PulKKa-talvirieha Varissuon pururadalla (Suokatu 24). PulKKa on partiolaisten ja seurakuntien yhteinen yhteisvastuutempaus, jossa on ohjelmassa mäenlaskua sekä muuta talvista puuhaa. Välipalaksi on mahdollisuus ostaa muurinpohjalettuja, makkaraa sekä kahvia ja mehua. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan yhteisvastuukeräykseen. Kaikki ovat tervetulleita mukaan! Tarkempaa tietoa tapahtumasta liitteenä olevassa mainoksessa.

22.-28.2. Ryhmät eivät pidä kokouksia hiihtolomaviikolla.

27.2. Tules 2016 -retkipäivä sudenpennuille. Lisätietoja Eeva Kivilältä (eeva@sadetytot.net)

Ilmoittautuminen Tammileirille on käynnissä helmikuun ajan ja päättyy 13.3. Tammileiri on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri 9.-12.6., jonne Sädetytöistä osallistuvat sudenpennut sekä Piparminttu. Lisätietoa Petra Haapasaarelta (petra@sadetytot.net).

Liitteet

Pulkka-mainos (pdf)