Sädäriposti 2/2018

Heippa!

Helmikuussa nautimme koko lippukunnan voimin talvisesta säästä! Jääkuningatar-talviretkipäivässä suuntaamme jäätävään seikkailuun Ruissaloon ja heti seuraavana päivänä on vuorossa mäenlaskun riemua PulKKa-tapahtumassa. Ja jos talvi alkaa kyllästyttämään, voikin alkaa jo haaveilemaan ensi kesän leireistä!

5.2. viimeinen ilmoittautumispäivä Jääkuningatar-retkelle. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta osoitteessa www.kuksaan.fi/19155.

10.2. Jääkuningatar-päiväretki sudenpennuille, seikkailijoille ja tarpojille Ruissalossa. Retki alkaa klo 10.00 Saaronniemen parkkipaikalta ja päättyy klo 16.00 samaan paikkaan. Lisätietoja oheisesta retkikirjeestä sekä Petra Haapasaarelta (petra.haapasaari@sadetytot.net).

11.2. klo 13-15 PulKKa-yhteisvastuutempaus Varissuon pururadalla (Suokatu 24). Sädetytöt, vanhemmat, kaverit ja sukulaiset on kutsuttu PulKKa-tapahtumaan mäenlaskuun sekä nauttimaan herkullisista muurinpohjaletuista tai makkarasta. Tapahtuma on avoin kaikille, joten osallistua voi vaikka yhdessä oman partioryhmän, perheen tai kaveriporukan kanssa! Mukaan tarvitset lämpimät vaatteet sekä mäenlaskuvälineen ja halutessasi vähän taskurahaa. Tapahtuman tuotto käytetään yhteisvastuukeräyksen hyväksi, minkä kohteena on tänä vuonna nälän ja köyhyyden torjuminen Suomessa sekä maailman katastrofialueilla.

Kesän 2018 leirit

Kesällä päästään monenlaisen leirielämän makuun, sillä tulevana kesänä on tarjolla monenlaista tapahtumaa;

  • 5.-9.6. HuHu18 -leiri Ulvilassa samoaja- ja vaeltajaikäisille (03 syntyneet ja siitä vanhemmat).
  • 8.-10.6. Framil-suurtapahtuma Porissa kaikille ikäkausille
  • 25.-29.7. RuuKKi 18 -alueleiri kokoaa yhteen Kymmenykset-alueen lippukunnat Laitilaan. Sudenpennuille leiri on 27.-29.7.

Kaikista leireistä on tulossa tarkempi tietopaketti helmikuun alun aikana sekä sähköisesti että koloilta jaettavina kirjeinä.

Omia johtajiamme on näillä näkymin pääsemässä leireille vähemmän, kuin olisi tarvetta. Mikäli näin on, joudumme valitettavasti rajaamaan lähtijöiden määrää niin, että nopeimmat ilmoittautujat pääsevät mukaan. Yritämme saada enemmän johtajia matkaan, mutta voitte myös itse auttaa, sillä leirille voi tulla lähijohtajaksi myös ei-vielä partiolainen. Mikäli haluaisit tulla mukaan leireilemään, ja varmistaa siten useamman sädetytön mahdollisuuden leireilyyn, laitathan viestiä; roosa@sadetytot.net

Liitteet

Jääkuningatar-retken kirje (pdf)