Sädäriposti 2/2019

Hei!

Vanhempien Sädetyttöjen kesken tapaamme huomenna Kymmenysten KlassiKKo-kisoissa! Nuorempien Sädetyttöjen kevät jatkuu viikkokokousten sekä ryhmien omien retkien merkeissä. Lippukunnan yhteisissä tapahtumissa tapaamme myöhemmin keväällä, siitä lisää maaliskuun Sädäripostissa!

Lähijohtajaksi Tammileirille?

Lounais-Suomen Partiopiiri järjestää sudenpennuille Tammileirin 5.-9.6.2019. Mukaan leirille tarvitaan lähijohtajia, jotta sudenpentumme voivat leirille lähteä. Leirin hinta on kaikille osallistujille 85 €, josta lippukuntamme tukee mukaan lähteville johtajille osan. Tukisumman päättää lippukunnan hallitus ennen ilmoittautumisajan loppumista, mutta hinta tulee siis olemaan max. tuon 85 €. Omat johtajamme käyttävät kesälomansa lippukunnan kesäleiriin, eikä meiltä ole riittävän monta aikuista pääsemässä sudenpentujen kanssa leirille lähijohtajaksi! Lähijohtaja nukkuu sudenpentujen kanssa, kulkee mukana ruokailuissa ja ohjelmassa ja mm. valvoo sudenpentuja vapaa-ajalla. Kun lähijohtajia on tarpeeksi tehtäviä voidaan jakaa, ja kaikille riittää myös lepohetkiä. Tammileirillä on myös järjestettyä ohjelmaa aikuisille lähijohtajille, pääosin ilta-aikaansudenpentujen nukkuessa. Lisää tietoa leiristä löytyy sen nettisivuilta: tammileiri.fi.

Tammileirin ilmoittautumisesta tiedotamme, kun meille varmistuu, että voimme leirille lähteä. Mikäli haluaisit lähteä mukaan mahdollistamaan leirikokemusta sudareillemme, ilmoita itsesi Roosalle 14.2. mennessä! Lisätietoja Roosalta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).

Kalenteriketun terveiset

Sädetytöt myivät tänä vuonna huikean määrän partiolaisten adventtikalentereita: 778 kalenteria!

Tällaista määrää ei olekaan moneen vuoteen myyty, joten on ollut ilo toimia kalenterikettuna. Iso kiitos siis kaikille myyjille ja myyjien vanhemmille tärkeästä panoksesta kalenterien myyntiin! Lippukunnan saamat tuotot menevät suoraan viikkotoimintaan ja retkimaksuihin. Näin takaamme jatkossakin laadukkaan partioharrastuksen.

Ensi vuonna kalenterin hinta muuttuu: tasarahaksi tulee 10e kalenterilta, sillä kalenterin ostamisessahan onkin nimenomaan kyse harrastuksen tukemisesta.

Kiitos vielä kaikille kampanjassa mukana olleille!