Sädäriposti 2/2021

Hauskaa helmikuuta kaikille Sädäripostin lukijoille! Sädäriposti on lippukuntamme kuukausittain lähettämä uutiskirje, johon on koottu sädetytölle tärkeitä tapahtumia ja viestejä. Sädäriposti lähetetään lähtökohtaisesti kuun ensimmäinen päivä ja siihen kannattaa perehtyä huolella.

Helmikuun Sädäripostissa on asiaa koronarajoitusten noudattamisesta lippukunnassamme, tulevan kevään toiminnasta sekä iloisten uutisten osio. Antoisia lukuhetkiä!

Koronaohjeiden noudattaminen toiminnassamme

Lounais-Suomen Partiopiirin koronaohjeet sallivat partiotoiminnan livenä alle 20-vuotiaille. Ryhmien kokoukset siis edelleen jatkuvat kuten syksyllä. Kokoukset toteutetaan pääosin ulkona, ja osa ryhmistä ei käy ollenkaan sisällä kokouksen aikana, joten ulkovaatetuksen riittävyydestä on hyvä pitää huolta. Jos sukat kastuvat reippailun lomassa, löytyy kaikilta koloilta jatkossa varasukkiakin :)

Mikäli ryhmällä on toimintaa  myös sisätiloissa, suosittelemme yli 12-vuotiaille maskien käyttöä (toki myös nuoremmatkin saavat halutessaan käyttää), niitä saa käyttöön kololta. Rajoitusten mukaisesti sisätiloissa saa olla korkeintaan 10 henkilöä. Kädet pestään aina sisälle tullessa.

Kevään tapahtumien järjestämisestä

Koronan takia emme ole toistaiseksi pitäneet tai lyhyen aikavälin päähän suunnitelleet tapahtumia, sillä tapahtumat ovat rajattu 10 henkilöön. Toivomme kovasti, että tilanne hellittää ja pääsemme kunnolla retkeilemään!

Johtajistomme kokoustaa jälleen sunnuntaina 7.2.2021, ja sen jälkeen tiedämme tarkemmin, millaisia tapahtumia ehkä jopa näidenkin rajoitusten puitteissa pystymme järjestämään. Palaamme asiaan pian!

Huhti-toukokuussa tulossa olisi ainakin kisoja ja päivätapahtumia jokaiselle ryhmälle. Pidetään peukkuja, että niiden jo olisi mahdollista toteutua!

Iloisten uutisten osio

Kiitos kaikille näin jälkikäteen ahkerasta adventtikalenterimyynnistä. Yhdessä myimme yhteensä 635 kalenteria! Tonttumerkit ja palkinnot jaetaan koloilloissa.

Syksyllä aloittaneet sädetytöt ovat saaneet huivinsa odotuksen jälkeen. Sädetytöt onnittelevat ja iloitsevat uusista huivitetuista jäsenistä!