Sädäriposti 2/2024

Hei ja herttaista helmikuuta kaikille Sädäripostin lukijoille! Tämän kuun Sädäripostissa on asiaa tulevasta kevätretkestä, kämppätalkoista, muistutus juhlavuoden kesäleiristä heinäkuussa sekä tietoa samoaja-vaeltajaleiri HuHusta. Antoisia lukuhetkiä!

Koko lippukunnan kevätretki 15.-17.3.

Koko lippukunnan kevätretki järjestetään 15.-17.3. Retkelle on tervetulleita kaikki sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat. Luvassa on hauskaa ohjelmaa ja erätaitoja. Sudenpennut nukkuvat retkellä sisällä ja muut ulkona. Retkikirje toimitetaan helmikuun puolessa välissä.
Retken johtaa Aune (aune.salmivaara[at]sadetytot.net)

Valmistaudu kevään kämppätalkoisiin!

Syksyn ja talven aikana Sädemajalla on laitettu sisätiloja kuntoon. Kevään koittaessa on jälleen tarkoitus kohdistaa katse ulkotiloihin. Tänä keväänä pääsemme purun ja siivouksen jälkeen jo rakentamaan uutta, joten merkatkaa talkoopäivä jo kalentereihinne. Sädemajan talkoot siis lauantaina 20.4.! Lisää aiheesta myöhemmin keväällä.

Juhlavuoden kesäleiri heinäkuussa

Muistutuksena jo tässä vaiheessa lippukunnan juhlavuoden kohokohdan eli oman kesäleirin ajankohta: leiri pidetään 25.-31.7. Leiristä lisää kevään Sädäriposteissa.

Samoaja: HuHulle ilmoittautuminen on alkanut

Lähde viettämään kavereiden kanssa kesän 2024 paras leiri! HuHu on Lounais-Suomen Partiopiirin joka kolmas vuosi järjestämä samoaja-vaeltajaleiri. Ensi kesän HuHu on järjestyksessään jo kuudes. HuHu24-leirin teemana on Maailman ympäri viidessä päivässä sekä yhdessä kokeminen.
HuHu järjestetään ensi kesänä 5.-9.6. Sauvon Ahtelan upeissa merimaisemissa. Leiri on tarkoitettu kaikille samoajille ja vaeltajille niin L-SP:stä kuin myös sen ulkopuolelta. Leirille voi saapua yksin, ryhmän tai lippukunnan kanssa.
Leirin hinta on 125 €. Sädetytöt tukevat samoajien osallistumista HuHulle siten, että sädetytöille leirin hinta on 100 €. Leirimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumisen yhteydessä L-SP:n jäsenet voivat hakea stipendiä. Leirimaksu sisältää muun muassa yhteiskuljetukset, ohjelman ja ruoan. Ilmoittautuminen on alkanut tänään ja se on auki koko helmikuun!
Lisää tietoa HuHusta löydät liitteenä olevasta kirjeestä. Sädetyttöjen HuHu-yhteyshenkilö on Heli (heli.jamsen[at]sadetytot.net).