Sädäriposti 3/2016

Heippa!

Sädetyttöjen maaliskuun tapahtumia ovat ilmoittautuminen Tammileirille sekä Pyöreän pöydän sädärit -päiväretki. Lisäksi nyt on hyvä hetki tarkistaa, näkyykö löytötavaroiden joukossa tuttuja tavaroita ja varmistaa, että partioasu on kunnossa ensi kuun partiotapahtumia varten.

6.3. viimeinen ilmoittautumispäivä Tammileirille sudenpennuille ja Piparmintulle. Tammileiri on sudenpentujen ja seikkailijoiden oma kesäleiri 9.-12.6. Sauvon Ahtelassa. Ilmoittautuminen tapahtuu huoltajan partio-ID tunnuksella osoitteessa kuksaan.fi/9698. Lisätietoja Petra Haapasaarelta (petra.haapasaari@sadetytot.net).

13.3. viimeinen ilmoittautumispäivä Pyöreän pöydän sädärit -päiväretkelle seikkailijoille ja tarpojille. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/10162.

20.3. klo 9.00 – 16.00 Pyöreän pöydän sädärit -päiväretki seikkailijoille ja tarpojille Ruissalossa. Tarkemmat tiedot löytyvät liitteenä olevasta retkikirjeestä. Lisätietoja Anni Saviojalta (anni.savioja@sadetytot.net) tai Aune Salmivaaralta (aune.salmivaara@sadetytot.net).

Kololle on taas kerääntynyt löytötavaroita, joista on kuvat ja kuvaukset liitteenä tässä viestissä. Toivottavasti monet tavaroista löytävät takaisin kotiin! Löytötavaroita voi kysellä joko ryhmän omalta johtajalta tai Anna Kivilältä (anna.kivila@sadetytot.net).

Lisäksi pian on jo aika saattaa partioasu edustuskuntoon, sillä lupauksenanto ja partioparaati ovat huhtikuun lopussa! Partiopuvun hankkiminen tai päivittäminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, koska partioasusteet loppuvat usein kaupoista lähellä paraatia. Sädetyttöjen pukeutumisohje löytyy myöskin tämän viestin liitetiedostoista ja lisäohjeita pukeutumisesta voi pyytää omalta johtajalta. Huomaa kuitenkin, että pukeutumisohjeen tiedoista poiketen Scandinavian Outdoorin myymälää ei ole enää Myllyssä. Lippukunnalla on tarjolla jonkin verran lainavaatteita, joita voi pyytää sovitettavaksi omalta johtajalta.

Liitteet

Pyöreän pöydän sädärit (pdf)
Nummen kolon löytötavarat (pdf)
Sädetytön pukeutumisohje (pdf)