Sädäriposti 3/2017

Hei taas!

Sädetyttöjen maaliskuussa on luvassa retkeilyä nuoremmille ikäkausille ja varainhankintaa kaikille ikäkauteen katsomatta!

  • 3.-5.3. yöretki Piraattiseikkailu Kunstenniemessä. Lisätietoja retkestä Iiris Laineelta (iiris.laine@sadetytot.net) ja retkikirjeestä tässä liitteenä.
  • 10.-11.3. Sädetytöt lähtevät lipaskerääjiksi yhteisvastuukeräykseen. Tarkemmat keräysvuorot sovitaan yhdessä oman ryhmän kanssa. Lisätietoja ryhmän omalta johtajalta tai Roosa Tiusaselta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).
  • 12.3. viimeinen ilmoittautumispäivä seikkailijoiden Löytöretkelle. Ilmoittautuminen täällä.
  • 19.3. seikkailijoiden Löytöretki Pyhän Katariinan poluilla Kaarinassa. Retkellä etsitään inspiraatiota lippukunnan uuteen kämppään sekä osallistutaan uuden kämpän varainhankintaan tekemällä pieniä huoltotöitä retkeilyreitillä. Tarkemmat tiedot retkestä löytyvät liitteenä olevasta retkikirjeestä. Lisätietoja Milja Kokolta (milja.kokko@sadetytot.net).
  • 26.3. viimeinen päivä tilata wc- ja talouspaperit Sädetytöiltä. Uutta kämppää varten tehtävä varainhankinta jatkuu wc- ja talouspaperien myynnillä. Tuotteet tilataan täällä  ja tarkemmat myyntiohjeet ovat tässä alla.

Retkeilyn lisäksi jatkamme jälleen varainhankintaa ja kohteena on tietysti edelleen lippukunnan rakenteilla oleva uusi kämppä.

Kakkutukun näkkileipiä on jäljellä vielä muutamia paketteja hintaan 7 €/kpl ja niitä voi kysellä omalta ryhmänjohtajalta.

Lisäksi Sädetyttöjen varainhankintatalkoot jatkuvat wc- ja talouspaperimyynnin muodossa! Tässä kuussa sinulla on mahdollisuus hankkia arjessa tarpeelliset Serlan ja Lambin pehmopaperit eri pakkauskoissa suoraan Sädetytöiltä. Kaikki paperien myyntitulot menevät suoraan viime vuonna aloitettuun Sädevaara-kämppäprojektiin eli ostamalla tuet turkulaista partiotoimintaa.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tilakseen liittyen, ole yhteydessä Heliin (heli.jamsen@sadetytot.net). Tilauslomake on auki maaliskuun viimeiseen sunnuntaihin 26.3. saakka ja tilatut wc- ja talouspaperit noudetaan Nummen kololta huhtikuun alussa. Ohjeet tuotteiden maksamisesta toimitetaan lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen tilausajan loputtua.

Liitteet

Piraattiseikkailu-retkikirje (pdf)
Löytöretki-retkikirje (pdf)