Sädäriposti 3/2018

Hei!

Tässä kuussa käynnistyy Sädetyttöjen kevään varainhankintatempaus. Tällä kertaa myymme Jar-x:n sukkia sekä muita tuotteita, toivottavasti moni lippukunnan jäsen osallistuu myyntikampanjaan! Myyntityön ohella valmistaudumme jo loppukevään partiojuhliin, joita varten etsimme sudenpentujen tonttupipoja. Löytyykö kotoasi käyttämättömäksi jäänyt tonttupipo? Sen voi lahjoittaa lippukunnan lainavaatevarastoon, niin se pääsee koristamaan pienen Sädetytön päätä jo seuraavassa paraatissa!

25.3. klo 18-20 Nummen kololla (Papinkatu 2) viimeinen palautusajankohta Jar-x:n tuotteiden tilauslomakkeelle. Vaihtoehtoisesti tilauslomakkeen voi palauttaa ryhmän kokoukseen tätä aikaisemmin. Lisätietoja myyntikampanjasta Heli Jämséniltä (heli.jamsen@sadetytot.net).

vko 15 sukkien ja muiden tuotteiden nouto Nummen kololta. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan seuraavassa Sädäripostissa.

27.-29.4. Sädetyttöjen kevätretki kaikille ikäkausille. Kevätretkellä pääsee kokeilemaan vuoden aikana opittuja taitoja sekä tietysti pitämään hauskaa niin oman partioryhmän kuin muidenkin lippukuntalaisten kanssa! Kevätretken kirje lähetetään seuraavan Sädäripostin mukana, mutta päivämäärä kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt. Lisätietoja retkestä Hilla Mäkelältä (hilla.makela@sadetytot.net).

Sukkamyynti

Sädetytöt myyvät maaliskuussa sukkia, saunatekstiilejä ja lautapelejä. Tuotto menee Sädevaara-kämppäprojektiimme, jonka tavoitteena on rakentaa lippukunnalle uusi partiokämppä tukemaan aktiivista retkeilytoimintaamme. Onnistunut varainhankinta edellyttää ahkeraa myyntiä, joten toivomme kaikkien Sädetyttöjen myyvän vähintään kolme tuotetta. Eniten tuotteita myynyt palkitaan!

Paperiset tuotekuvastot jaetaan ryhmien kokouksissa ensi viikolla ja sähköisen kuvaston voi hakea itselleen osoitteesta jar-x.fi, kuvasto löytyy sivun yläreunan linkistä ”Lataa tuotekuvasto 2018”. Myynnin voi aloittaa vaikka heti oheisen kirjeen ohjeiden mukaisesti! Tuotteita voi tilata joko yhdessä tuotekuvaston kanssa jaettavalla tilauslomakkeella tai sähköisesti osoitteessa . Tilauslomakkeet on palautettava viimeistään 25.3., jotta tuotteiden tilaus ei viivästyisi, mutta lomakkeen voi palauttaa myös kätevästi ryhmien kokouksissa tätä aiemmin.

Tuotteet jaetaan viikolla 15 maksutositetta vastaan. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan seuraavassa Sädäripostissa. Lisätietoja myyntikampanjasta saat Heliltä (heli.jamsen@sadetytot.net).

Etsitään tonttupipoja!

Loppukeväästä tarjoutuu taas useita erinomaisia tilaisuuksia pukeutua partioasuun! Palaamme asiaan yksityiskohtaisen pukeutumisohjeen kera seuraavassa Sädäripostissa, mutta sitä ennen haluaisimme kohentaa lippukunnan lainavaatevarastoja. Jatkossa tavoitteenamme on, että sudenpentujen ei tarvitsisi enää ostaa omaa tonttupipoa, vaan lippukunta pystyisi lainaamaan päähineen jokaiselle sudenpennulle.

Etsimme siis lahjoituksena lisää sudenpentujen tonttupipoja! Jos sinulla on kotonasi käyttämättömäksi jäänyt tonttupipo ja haluat lahjoittaa sen Sädetytöille, voit tuoda sen minkä tahansa ryhmän kokoukseen. Otamme vastaan niin ikään mitä tahansa muitakin Sädetyttöjen partioasuun kuuluvia vaatekappaleita, mikäli haluatte lahjoittaa ne lippukunnan lainavaatteiksi.

Liitteet

Tiedote kevään varainhankintakampanjasta (pdf)