Sädäriposti 3/2021

Hei ja hyvää alkanutta maaliskuuta!

Tästä Sädäripostista löydät tietoa mm. huhtikuussa järjestettävästä kilpailutapahtumasta sekä tukiyhdistyksemme Säde ry:n kampanjamyynnistä.

Antoisia lukuhetkiä!

Koronatilanne ja Otava 2020

Todetut poikkeusolot ja asetetut koronarajoitukset eivät tällä hetkellä vaikuta Sädetyttöjen ryhmien toimintaan. Partiotoiminta jatkuu ulkona suosituksia ja ohjeistuksia noudattaen.

Piirileiri Otava 2020 on päätetty perua kesältä 2021 vallitsevan pandemiatilanteen takia. Päätös perustuu riskiarvioon ja vastuullisuuteen. Pandemiatilanne on edelleen epävarma, ja leirin peruminen on tällä hetkellä turvallisempi ratkaisu kuin leirin suunnittelun jatkaminen. Leiri perutaan eikä sitä siirretä myöhempään ajankohtaan. Osallistumismaksuja ei tulla laskuttamaan.

Sädetyttöjen kilpailutapahtuma 3.4.

Sädetytöt järjestää lippukunnan oman kilpailutapahtuman Nummen-Hannunniitun-Jaanin alueella 3.4. Tapahtumassa kuljetaan pienissä ryhmissä rata hauskoja tehtäviä tehden, ja voittajajoukkue ilmoitetaan etäyhteyksin pidettävässä lopputapahtumassa päivän jälkeen.

Sudenpennut osallistuvat tapahtumaan saattajan kanssa. Tähän tarvitaan vanhempien apua: jos olet kiinnostunut saattamaan tapahtumassa sudenpenturyhmää, ole yhteydessä ohjelmajohtajaamme Ilonaan (ilona.valjakka(ät)sadetytot.net).

Tapahtumassa huolehditaan turvaväleistä. Lisää tietoa tapahtumasta tulee maaliskuun alkupuolella, mutta merkitse päivä kalenteriisi jo nyt.

Tue Sädetyttöjen partiotoimintaa ostamalla Biokian maukkaita, Suomessa valmistettuja luomumarjatuotteita

Säde ry on Kaarinan Sädetyttöjen tukiyhdistys, joka on tukenut lippukunnan toimintaa jo lähes 40 vuoden ajan. Yhdityksen jäsenet ”Sädettäret” ovat pääosin vanhoja, aktiivitoiminnasta taustalle siirtyneitä Sädetyttöjä.

Pääasiallinen tukemme lippukunnalle on ollut rahallinen tuki. Tuki on kohdistettu pääasiassa koulutukseen, retki- ja kilpailutoimintaan sekä tarvikehankintoihin.

Myyjäiset ovat olleet Säde ry:n pääasiallinen varainhankintatapa, mutta nyt myyjäisten jäätyä taka-alalle täytyy keksiä muita keinoja… Ja Suomen luonnosta löytyy tämä keino!

SÄDE ry myy Biokian luomumarjatuotteita 4 tuotteen setteinä (ks.kuvat / www.biokia.fi)

Hinta:  15€/setti.

Yhteen settiin kuuluu neljä pussia erimakuisia

  • luomusuklaamarjoja (valko- ja maitosuklaamustikoita)
  • kuivattuja luomumarjoja (mustikka, puolukka, karpalo, marjamix (mustikka/puolukka/karpalo/ mustaherukka) sis. luomuruokosokeria)
  • luomumarjajauheita (maut: mustikka, puolukka, karpalo ja tyrni. Ei lisättyä sokeria)

Kaikissa kätevä uudelleensuljettava pakkaus – kiva välipalana tai eväänä myös retkellä!

Herkulliset ja laadukkaat luomutuotteet valmistetaan Suomussalmella.
Biokian kuivatut luomumarjat ja -jauheet valmistetaan kokonaisena kuivatuista marjoista.

Tuotteista ja Biokiasta löytyy tietoa sivuilta www.biokia.fi

(Huom! Tilaathan ao. yhteyshenkilön kautta, ei nettisivuilta)

Tilaa vaikka kaikkia!

Nauti sellaisenaan – marjajauheista makua puuroon/smoothieen – koristele jälkiruokia – kokeile sivuilta löytyviä marjareseptejä!

Tuotteet toimitetaan kevään aikana sopimuksen mukaan.

Maksu Säde ry:n tilille, tilinumeron saat tilauksen vahvistuksen yhteydessä.

Tilaukset ja lisätietoa:

Säde ry / Katriina Toivanen: katriina.toivanen(ät)gmail.com
Myynti jatkuu todennäköisesti loppuvuoden, joten saat tilattua niitä kätevästi lisää jäätyäsi ”marjakoukkuun”!