Sädäriposti 3/2023

Talvista maaliskuuta kaikille Sädäripostin lukijoille! Tässä Sädäripostissa on tietoa sudenpentujen ja seikkailijoiden-tarpojien tulevista retkistä, tietoa kesäleiristä sekä muistutus tulevasta partioparaatista. Antoisia lukuhetkiä!

Sudenpenturetki 24.–26.3.

Sädetyttöjen ja Ristiritareiden sudenpennut on kutsuttu Kunstenniemeen etsimään kadonnutta lohikäärmettä. Apua tarvitseva lohikäärme on jättänyt partiolaisille vihjeitä ympäri Kunstenniemeä, joten heidän on syytä lähteä auttamaan sitä!
Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.3.: kuksaan.fi/58186
Retkikirje varustelistoineen liitteenä!
Mikäli osallistumismaksu on este retkelle osallistumiselle, älä epäröi ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan (noa.laaksonen[at]sadetytot.net)

Tippsundin lomaulottuvuus -retki seikkailijoille ja tarpojille 14.-16.4.

Lämpöä, auringonpaistetta ja pilvetön taivas. Ei kuulosta aivan Suomen keväältä. Entä jos olisikin mahdollisuus matkustaa toiseen ulottuvuuteen? Tule kanssamme lomamatkalle, jolta ei seikkailua puutu!
Seikkailijoiden ja tarpojien teki järjestetään Tippsundin leirialueella 14.-16.4. Retki alkaa Nummen kololta 14.4. klo 18.00 ja kololla ollaan takaisin 16.4. klo 15.00. Tippsundiin kuljetaan kimppakyydein. Retkelle ilmoittaudutaan 2.4. mennessä Kuksassa: kuksaan.fi/58189

Retkikirje varustelistoineen liitteenä linkkinä!

Mikäli osallistumismaksu on este retkelle osallistumiselle, älä epäröi ottaa yhteyttä lippukunnanjohtajaan (noa.laaksonen[at]sadetytot.net)

Lippukunnan oma kesäleiri

Sädetyttöjen kesäleiri järjestetään tänä kesänä 2.-7.7. omalla kämpällämme, Sädemajalla Kurjenrahkan kansallispuiston kupeessa. 
Seikkailijat ja sitä vanhemmat eli tarpojat ja samoajat saavat osallistua leirille koko ajaksi (mukaan lukien nykyiset Heinäsirkat ja Perhoset).
 
Sudenpentuleiri taas on osa leiriä 2.-4.7. 
 
Varsinainen leirikirje lisätietoineen saapuu myöhemmin keväällä. 
 
Kesää odotellen!

Partioparaati


Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen partioparaati järjestetään 7.5.2023 Turussa. Paraati on loistava tilaisuus nauttia (usein) aurinkoisesta sunnuntaista Turussa ja nähdä partiokavereita myös eri lippukunnista. Tämä jos mikä on kevään ykköstapahtuma! 

Sädetytöt ovat osallistuneet paraatiin sankoin joukoin, joten sen takia harjoittelemme marssimista kevään aikana omissa marssiharjoituksissa. Marssiharjoitukset järjestetään seuraavasti: 18.4. klo 17.30-18.30 (Nummen kolo) ja 26.4. klo 17.30-18.30 (Jaanin kolo). Tulethan mukaan, vaikka olisit jo hieman kokeneempi marssija.
 
Lippukunnalla on paraatia varten lainavarusteita. Näistä voi kysyä ryhmän omalta johtajalta. 

Liitteet: