Sädäriposti 4/2016

Hei!

Huhtikuun tärkeimmät partiotapahtumat ovat lupauksenanto ja partioparaati, joihin osallistumme koko lippukunnan voimin. Lisätietoa näistä tapahtumista sekä pukeutumisesta löydät tämän kirjeen liitteistä.

7.4. viimeinen ilmoittautumispäivä Sihisevä Hiisi -sepeliin seikkailijoille. Sepeli, eli seikkailijapeli, on seikkailijoiden juonellinen maastopeli, jossa testataan vuoden aikana opittuja taitoja. Sihisevä Hiisi järjestetään yhdessä alueen muiden lippukuntien kanssa Littoistenjärven ympäristössä 14.5. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=10456. Lisätietoja Veera Nikulalta (veera.nikula@sadetytot.net) tai Petra Haapasaarelta (petra.haapasaari@sadetytot.net).

14.4. klo 18.30 – 19.30 marssiharkat kaikille ikäkausille Hannunniitun kololla. Partioasu.

18.-24.4. partioviikko, jolloin teemme yhdessä partioharrastusta näkyväksi. Partioviikolla saa pukeutua partioasuun tai partiohuiviin koulussa ja töissä.

19.4. klo 18.30 – 19.30 marssiharkat kaikille ikäkausille Nummen kololla. Partioasu.

21.4. klo 18.00 – 20.00 lupauksenanto Pyhän Katariinan kirkossa. Lupauksenantajat tapaavat Nummen kololla (Papinkatu 2) jo klo 17.30! Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita kirkkoon. Lupauksenantoon pukeudutaan partioasuun ilman päähinettä. Lisätietoja Roosa Tiusaselta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).

23.4. Savu2016-kisat seikkailijoille Raisiossa. Kisoihin ilmoittautuneet saavat tapahtumasta lisätietoa lähempänä ajankohtaa.

24.4. partioparaati. Lähdemme liikkeelle Nummen kololta (Papinkatu 2) klo 12.00 ja paraati päättyy Turun kaupunginteatterin taakse viimeistään klo 16.00. Hakijoiden kannattaa varautua poikkeuksellisiin liikennejärjestelyihin lopetuspaikan läheisyydessä. Paraatiin pukeudutaan partioasuun, mutta haastaviin sääoloihin voi varautua pukemalla lämpimiä vaatteita partioasun alle ja ottamalla mukaan läpinäkyvän sadetakin. Lisäohjeita pukeutumisesta saat pukeutumisohjeesta sekä marssiharkoissa. Lisätietoja Roosa Tiusaselta (roosa.tiusanen@sadetytot.net).

Jo nyt voi ryhtyä valmistautumaan siihen, että toukokuussa lähdetään jälleen vaeltamaan: kohteena Martinkorpi ja erämuijataidot! 27.5. nostetaan rinkka selkään ja 29.5. tullaan virkistyneinä takaisin. Suunnattu kaikille ikäkausille seikkailijoista ylöspäin! Lisätietoa tulossa lähiaikoina.

Liitteet

Lupauksenanto ja paraati (pdf)
Sädetytön pukeutumisohje (pdf)