Sädäriposti 4/2018

Huhtikuussa viimeistelemme Sädetyttöjen sukkienmyyntikampanjan, kokoonnumme Sädetyttöjen ja Ristiritarien yhteiseen lupauksenantotilaisuuteen ja lähdemme koko lippukunnan voimin kevätretkelle Alppilaan, Turun suunnistajien kämpälle. Tästä Sädäripostista löydät ohjeet sukkatilausten noutamiselle sekä Sädetyttöjen pukeutumisohjeen lupauksenantoa ja partioparaatia varten. Kevätretken retkikirje lähetetään vanhemmille sähköpostilla alkavalla viikolla.

Vko:sta 15 alkaen on mahdollista noutaa maaliskuussa tilatut sukat sekä muut Jar-X:n tuotteet ryhmien kokouksista. Tilaukset voi noutaa myös alla ilmoitettuina aikoina:

  • 11.4. klo 17-19 mahdollisuus noutaa sukkatilaukset Nummen kololta (Papinkatu 2). Tarkemmat ohjeet alempana tässä kirjeessä. Lisätietoja sukkien noudosta saat Heliltä (heli.jamsen@sadetytot.net).
  • 12.4. klo 17-19 mahdollisuus noutaa sukkatilaukset Nummen kololta (Papinkatu 2).

23.4. on Sädetyttöjen ja Kaarinan Ristiritarien yhteinen lupauksenanto Katariinan kirkossa. Tilaisuus alkaa klo 18, ja lupauksenantajat saapuvat Nummen kololle (Papinkatu 2) jo klo 17.30. Tilaisuuteen pukeudutaan partioasuun ilman päähinettä. Lisätietoa Sädetyttöjen partioasusta liitteessä.

27.-29.4. Sädetyttöjen kevätretki kaikille ikäkausille. Kevätretkellä pääsee kokeilemaan vuoden aikana opittuja taitoja sekä tietysti pitämään hauskaa niin oman partioryhmän kuin muidenkin lippukuntalaisten kanssa! Lisätietoja retkestä Hilla Mäkelältä (hilla.makela@sadetytot.net).

2.5. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).

3.5. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).

6.5. Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen partioparaati.

Sukkamyynti

Sädetyttöjen sukkamyynti on ollut ilahduttavan vilkasta ja nyt huhtikuussa tuotteet ovat noudettavissa Nummen kololta (Papinkatu 2). Tuotteet voi hakea joko Nummelta ryhmän oman kokouksen jälkeen viikolla 15 tai alempana lukevina ajankohtina.

Mikäli et vielä ole maksanut myymiäsi sukkia, maksa ne Sädetyttöjen tilille (IBAN: FI42 8000 2405 1034 65, BIC: DABAFIHH).
Kirjoita viestikenttään “sukkatilaus” ja myyjän nimi.
Tuotteet luovutetaan kuittia tai muuta maksutositetta vastaan, myös valokuva kuitista käy.
Ryhmien kokousten ulkopuolella tuotteita voi Nummelta noutaa seuraavina ajankohtina:

  • keskiviikko 11.4. klo 17-19
  • torstai 12.4. klo 17-19

Mikäli ajankohdat eivät sovi, olethan yhteydessä Heliin (heli.jamsen@sadetytot.net).

Sädetyttöjen partioasu

Sädetyttöjen kevät huipentuu lupauksenantoon ja partioparaatiin, joista kumpaankin tilaisuuteen pukeudutaan partioasuun. Pukeutumisohjeet löytyvät tämän kirjeen liitteistä ja vinkkejä voi kysellä myös omalta ryhmänjohtajalta. Oman partiopuvun kokoaminen kannattaa aloittaa viimeistään nyt, sillä merkit ja partiovaatteet voivat loppua kaupoista lähempänä tapahtumia. Lippukunnalla on tarjolla myös lainavaatteita, joita voi kysellä oman ryhmän johtajalta.

Partiopaidan, -hameen ja merkit saa ostettua Scandinavian Outdoorista netistä, Hansasta tai Kuninkojalta, ja käytettyjä voi etsiä Facebookin Partiokirpputori!-ryhmästä.

Tummansinisiä sukkahousuja löytyy ainakin Stockmannilta. Myös Prismat ja Citymarketit pitävät yleensä valikoimissaan tummansinisiä sukkahousuja. Sukkahousut kannattaa hankkia ajoissa, sillä paraatin aikaan niille on paljon kysyntää!

Mustia ballerinoja löytyy edullisesti esimerkiksi H&M:ltä; lasten kokoja täältä ja isompien tyttöjen kokoja täältä.

Partioparaati

6.5. on vuorossa Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen partioparaati. Paraatiin pukeudutaan partioasuun, ja kokoonnumme Nummen kololla (Papinkatu 2) klo 12.00. Paraati päättyy klo 16 mennessä Turun Kaupunginteatterin taakse, josta hakijat voivat tulla noutamaan. Tilaisuuteen pukeudutaan partioasuun. Emme palaa enää paraatista kololle, joten mukaan ei voi ottaa laukkuja tai muuta ylimääräistä tavaraa. Puhelimen ja kotiavaimet voi sujauttaa partiopaidan alle pieneen pussiin. Sateen sattuessa voi mukaan pakata partioasun alle myös kertakäyttöisen, kirkkaan sadetakin. Kylmällä säällä voi käyttää mustia tai tummansinisiä sormikkaita.

Paraatissa järjestetään myös kisa, jossa lippukunnat kilpailevat ryhdikkyyden ja yhtenäisen pukeutumisen saralla. Siispä on tärkeää pukeutua partioasuun! Minkään varusteen puuttuminen ei kuitenkaan ole este osallistumiselle, lippukunnalta löytyy lainavaatteita sukkahousuista päähineisiin. Lainavaatteita voi kysellä omalta johtajalta.

Paraatiharjoitukset järjestetään 2.5. ja 3.5. klo 18.30-19.30 Hannunniitun kololla (Virmuntie 2). Ainakin toisiin harjoituksiin on suotavaa osallistua. Harjoituksiin pukeudutaan partioasuun mahdollisuuksien mukaan, tärkeintä on kuitenkin saapua paikalle.

Liitteet

Kutsu lupauksenantoon ja paraatiin (pdf)
Sädetytön pukeutumisohje (pdf)