Sädäriposti 4/2019

Heippa!

Huhti-toukokuussa ehdimme vielä retkeilemään niin perinteisen metsäisissä maisemissa kuin kaupungin vilskeessäkin! Juhlavammissa tunnelmissa tapaamme puolestaan partioparaatissa ja lupauksenannossa.

Tulevat tapahtumat

  • 11.4. viimeinen ilmoittautumispäivä pääsiäisvaellukselle. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa kuksaan.fi/26845 .
  • 14.4. viimeinen ilmoittautumispäivä Sädetyttöjen hupiretkelle. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa https://kuksaan.fi/26953 . Retkelle ovat tervetulleita myös Sädetyttöjen perheenjäsenet, ilmoittautumislinkki on sama kaikille!
  • 19.-21.4. Sädäri-erämuijien pääsiäisvaellus seikkailijoille ja sitä vanhemmille Liesjärven kansallispuistossa. Lisätietoja alta, kirjeestä liitteenä sekä Aallottarelta (aallotar.haapasaari@sadetytot.net).
  • 24.4. lupauksenanto Katariinan kirkossa klo 18 alkaen. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Sädetytöt perheineen! Lupauksenantajat tapaavat Nummen kololla klo 17.30.
  • 29.4. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).
  • 2.5. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).
  • 4.5. Sädetyttöjen hupiretki Helsinkiin. Retken kohteeksi voi valita oman kiinnostuksen mukaan joko Linnanmäen, Sealifen, Kasvitieteellisen puutarhan tai Luonnontieteellisen museon. Retkelle voivat lähteä mukaan myös Sädetyttöjen vanhemmat ja sisarukset. Lisätietoja oheisesta kirjeestä tai Marika Hirvoselta (marika.hirvonen@pp.inet.fi) tai Katriina Toivaselta (katriina.toivanen@gmail.com).
  • 5.5. partioparaati lähtien Nummen kololta (Papinkatu 2) klo 11 ja päättyen viimeistään klo 16 Kaupunginteatterin taakse.

Pääsiäisvaellus

Juhlavuosi ja juhlimisen aiheet vain jatkuvat, kun Sädetytöt suuntaavat Liesjärven kansallispuiston upeisiin maisemiin pääsiäisenä 19.-21.4. Mukaan pääsevät kaikki luontoretkeilystä intoutuvat seikkailijaikäiset ja sitä vanhemmat. Ja näin on, että myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita.

Hupiretki

Koska tämä vuosi on yhtä synttärijuhlaa, niin sehän tarkoittaa kaikkea kivaa. Kiva voi olla toisen mielestä maailmanpyörässä unelmointi. Toiselle se voi olla rauhallinen kävely ihanien kasvien keskellä. Joku tykkää mennä kaikkiin pää alaspäin –laitteisiin, kun taas joku nauttii merenalaisen elämän seuraamisesta. Jonkun mielestä luonnon ihmeellisyyksissä riittää seurattavaa yllin kyllin.

Hupiretki on kaikkea tätä, jokaiselle jotakin. Lue liitteenä oleva kirje ja ilmoittaudu mukaan 7-kymppisen synttärisankarin hupiretkelle.

Lupauksenanto

Perinteinen lupauksenanto järjestetään Katariinan kirkossa 24.4. klo 18 alkaen. Lupauksen antajat saapuvat Nummen kololle klo 17:30. Tapahtuman jälkeen kahvit. Tervetuloa koko perheen voimin! Tilaisuuteen pukeudutaan partioasuun ilman päähinettä. Lisätietoa liitteessä.

Partioparaati

Paraati kurkistelee jo oven takana! Tutustu paraatikirjeeseen ja tarkista oma partioasusi jo nyt, lisätietoa kirjeessä.

Paraatiharjoitukset järjestetään 29.4. klo 18:30-19:30 ja 2.5. klo 18:30-19:30 Hannunniitussa (Virmuntie 2). Harjoitukset on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille.

Itse paraatipäivänä 5.5. pukeudumme sädetytön partioasuun ja saavumme Nummen kololle klo 11.

Liitteet

Hupiretki (pdf)
Lupauksenanto- ja paraatikirje 2019 (pdf)
Sädetytön pukeutumisohje 2019 (pdf)