Sädäriposti 5/2017

Heippa!

Kevään viimeiset partiotapahtumat ovat jo täällä! Partioparaatissa marssitaan jo tällä viikolla, joten partioasu kannattaa saattaa edustuskuntoon pikaisesti. Muistathan, että lippukunnalla on tarjolla lainavaatteita paraatiin ja niitä voi tulla sovittamaan esimerkiksi Nummen paraatiharjoituksiin huomenna!

2.5. klo 19-20 paraatiharjoitukset Nummen kololla (Papinkatu 2). Paraatiharjoitukset on tarkoitettu kaikille Sädetytöille ja toivomme että jokainen pääsisi ainakin toisiin harjoituksiin! Tarkemmat ohjeet marssiharkoista löytyvät alta.

4.5. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).

7.5. viimeinen ilmoittautumispäivä kesäleiri Ainolle. Leiri järjestetään Laitilan Tulirannassa seikkailijoille ja sitä vanhemmille 30.7-6.8. ja sudenpennuille 30.7-2.8. Ilmoittautuminen tapahtuu . Lisätietoja leiristä saat Ilona Valjakalta (ilona.valjakka@sadetytot.net).

7.5. partioparaati. Lähtö tapahtuu Nummen kololta klo 12.00 ja paraati päättyy klo 16 mennessä Kaupunginteatterin taakse. Tutustuthan tarkempiin paraatiohjeisiin alla! Paraatia seuraamaan saa kutsua kaverit ja perheenjäsenet ja tarkkasilmäiset varmaan myös bongaavat paraatissa tuttuja muista lippukunnista.

13.5. sudenpentujen Kuunsiru-kisat Somerolla Leppäkertuille ja Mehiläisille. Kisoihin ilmoittautuneet saavat lisätietoa kisoista omilta ryhmänjohtajiltaan.

Ryhmien viikoittaiset kokoukset päättyvät ryhmänjohtajien ilmoittamana ajankohtana. Kesäloman jälkeen partio alkaa 22.8. kaikkien Sädetyttöjen yhteisessä aloituskokouksessa ja ryhmien omat kokoukset alkavat sen jälkeisellä viikolla ellei ryhmänjohtaja ilmoita toisin.

Seuraava Sädäriposti ilmestyy 1. kesäkuuta ja se kattaa sekä kesäkuun että heinäkuun partiotapahtumat. Normaaliin aikatauluun palataan jälleen elokuun Sädäripostissa.

Paraatiharjoitukset

Ennen paraatia on harjoiteltava siroa askellusta ja suoria käännöksiä. Harjoittelemme tiistaina 2.5. Nummen kololla (Papinkatu 2) klo 19-20 ja torstaina 4.5. Hannunniitun kololla (Virmuntie 2) klo 18.30-19.30. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille, ja ainakin toisiin, mielellään toki molempiin, on suotavaa osallistua! Harjoituksiin pukeudutaan partioasuun mahdollisuuksien mukaan, tärkeintä on kuitenkin saapua paikalle. Huonolla kelillä kannattaa varautua säänkestävin ulkovaattein.

Paraati

Paraatisunnuntaina 7.5. kokoonnumme Nummen kololle (Papinkatu 2) klo 12.00. Paraatin pukeudutaan partioasuun. Paraatiin siirrymme kävellen ja samalla viimeistä kertaa harjoitellen kololta, ja klo 13 on Tuomiokirkolla lyhyt tilaisuus, jonka jälkeen marssimme läpi keskustan. Paraati päättyy klo 16 mennessä kaupunginteatterin taakse, jossa nautimme munkkeja ja mehua. Huomiottehan, että paraatin jälkeen ei palata kololle, joten mukaan ei voi ottaa laukkuja. Partiopaidan alle voi tarvittaessa sujauttaa pienen pussiin puhelimelle ja kukkarolle. Partioasu puetaan päällimmäiseksi – sateeseen voi varautua läpinäkyvällä kertakäyttösadetakilla.

Partioasu

Sädetytön pukeutumisohjeen löydät täältä; https://sadetytot.net/?page_id=2132

Huomioithan, että sädetytöt käyttävät ns. uudempaa (2005), mustikansinistä partiopaitaa. Sudenpentupuseroita voi ostaa myös lippukunnalta. Kaikkia tuotteita kenkiä ja sukkahousuja lukuunottamatta myydään Scandinavian Outdoorissa (ent. Partiovaruste) Kauppakeskus Hansassa ja Kuninkojalla (Ikean liikenneympyrässä). Lippukunnalla on jonkin verran lainavaatteita, joita voi kysellä omalta johtajalta.
Paraatissa yleisilme on tummansininen. Kylmällä voi pukea myös mustat tai tummansiniset sormikkaat. Pitkät hiukset voi laittaa kiinni huomiota herättämättömän värisillä ponnareilla.

WC-paperit

WC-paperia on yhä myynnissä – jäljellä on Serla toilet- paperia ja Lambi WC-paperia. Ostamalla pehmopaperit sädetytöiltä, saat jokaisen arkeen tärkeän tuotteen ostamalla tuettua samalla kämppäprojektiamme. 24 rullan säkin hinta on 17 € (Serla) tai 16 € (Lambi). Ota yhteyttä, jos et vielä ole tilannut paperia, mutta haluaisit ostaa!

Sädetytöt myyvät kesäteatterilippuja!

Piikkiön Tammipartion kesäteatteri esittää koko perheen musiikkinäytelmä Känkkäränkän Sipilänmäen kesäteatterilla (Sipiläntie 9, 21500 Piikkiö). Sädetytöt myyvät lippuja sunnuntain 27.8. näytökseen klo 17.30. Liput maksavat 10 € /kpl ja Sädetytöt saavat osan tuotoista. Nyt onkin hyvä hetki varata kalenterista tilaa ja lähteä yhdessä koko perheen ja kavereiden voimin nauttimaan kesäteatteriesityksestä!

Lippuja voi tilata täältä.

Lippujen noudosta ja maksamisesta tiedotetaan tilaajia kesän aikana.

Liitteet

Aino-kesäleirin kirje (pdf)
Känkkäränkkä-näytelmän mainos (pdf)