Sädäriposti 5/2019

Hei!

Kevään viimeiset partiotapahtumat ovat käsillä! Lauantaina suuntaamme Helsinkiin juhlimaan 70-vuotiasta lippukuntaamme ja heti seuraavana päivänä näemme paraatissa. Vinkkejä paraatiin valmistautumiseen löydät alta, kuulet huomenna paraatiharjoituksissa tai voit kysyä lapsesi ryhmänjohtajalta. Alta löydät myös uuden paraatireitin, jonka avulla ystävät ja perheenjäsenet löytävät oikean tien laitaan vilkuttamaan marssijoille.

Ryhmien kokoukset loppuvat tämän kevään osalta ryhmänjohtajien ilmoittamana ajankohtana ja viikoittaiset kokoukset jatkuvat taas syksyllä koulujen alettua. Ryhmien syksyn kokoontumisajoista tiedotetaan elokuun Sädäripostissa.

Tulevat tapahtumat

  • 2.5. klo 18.30-19.30 paraatiharjoitukset Hannunniitun kololla (Virmuntie 2).
  • 4.5. Sädetyttöjen hupiretki Helsinkiin. Lisätietoja retkestä Marika Hirvoselta (marika.hirvonen@pp.inet.fi) tai Katriina Toivaselta (katriina.toivanen@gmail.com).
  • 5.5. partioparaati lähtien Nummen kololta (Papinkatu 2) klo 11 ja päättyen viimeistään klo 16 Kaupunginteatterin taakse.
  • 15.5. viimeinen ilmoittautumispäivä Sädetyttöjen juhlaleiri Lahjalle. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.kuksaan.fi/26229 . Lisätietoja alta, leirikirjeestä liitteenä sekä Aallottarelta ( aallotar.haapasaari@sadetytot.net).

Sädetyttöjen korukauppa

KST-korviksia ja kaulakoruja voit ostaa Sädetyttöjen Holvi-kaupasta osoitteesta: https://holvi.com/shop/sadetytot/ Viimeistään 2.5. tilatut korut ovat noudettavissa paraatiaamuna klo 11. Paraatiaamuna voi ostaa koruja myös kortilla, mutta tällöin valikoima saattaa vaihdella.

Partioparaati

Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen kevätparaati on tänä vuonna myös Sädetyttöjen synttärijuhlaparaati! Kokoonnumme sunnuntaina 5.5. Nummen kololle (Papinkatu 2) jo klo 11. Ennen paraatia kannattaakin syödä tukeva aamiainen tai lounas. Aamulla harjoittelemme paraatikilpailua varten vielä viimeisen kerran, tarkistamme asut kuntoon ja koristaudumme juhlavuoden kunniaksi glitterillä.

Sudenpentujen hiukset letitetään kahdelle letille, jos ne ovat riittävän pitkä. Letit sidotaan mustalla, tummansinisellä tai kirkkaalla ponnarilla. Voimme tehdä letit myös kololla, jos niitä ei kotona ehditä tehdä – harjaathan kuitenkin hiukset jo kotona.

Paraati päättyy klo 16 mennessä Kaupunginteatterin taakse, missä herkuttelemme munkilla ja mehulla. Emme palaa enää paraatin jälkeen kololle, vaan kaikki lähtevät teatterilta kotiin. Mukaan ei siis voi ottaa laukkuja tai muuta ylimääräistä. Partiopaidan alle voi sujauttaa puhelimen ja avaimet pieneen pussiin.

Juhlavuoden kunniaksi koristaudumme kololla paraatiaamuna glitterillä. Glitter on ihoystävällistä ekoglitteriä, ja se kiinnitetään vaseliinilla. Glitterin saa poistettua parhaiten perusvoiteella tai kasvoille soveltuvalla kosteuspyyhkeellä.

Yleisön on hyvä huomioida, että marssireitti poikkeaa Kauppatorin remontin vuoksi aiempien vuosien reitistä. Tänä vuonna marssitaan: Tuomiokirkontori – Brahenpuisto kiertäen – Vanha Suurtori (päästä päähän) – Itäinen Rantakatu – Kirjastosilta – Läntinen Rantakatu – Teatterisilta.

Liitteenä vielä Sädetyttöjen pukeutumisohje.

Kesäleiri

Tiedättekö mitä tapahtuu elokuun alussa Rymättylässä?

Tietysti kesäleiri Lahja, Sädetyttöjen 70-v. juhlaleiri, jollaista ei ole ennen nähty!

Luvassa on meritunnelmaa, juhlahumua, riippukeinussa loikoilua, teltassa nauramista, ikimuistoisia hetkiä partiokavereiden kanssa, muutama uusi taito syksyllä ihmeteltäväksi sekä tietenkin kesäisiä leirinuotioita ja parasta leiriruokaa.

Ilmoittautuminen leirille päättyy 15.5. Liitteenä lisätietoa!

Liitteet