Sädäriposti 6/2016

Heippa!

Ryhmien viikoittaiset kokoukset ovat suurimmalta osalta jo päättyneet, mutta ihan koko kesää ei onneksi tarvitse viettää ilman partioharrastusta: nuorimmat Sädetytöt leireilevät Tammileirillä 9.-12.6. ja vähän vanhemmat Sädärit puolestaan pääsevät kokemaan leirielämyksiä Roihulla 20.-28.7. Kesäloman kunniaksi olemme ottaneet myyntiin kauan odotetun uuden sädärivaatemalliston. Katso lisätiedot tämän kirjeen lopusta!

Tammileirille lähdetään 9.6. klo 13.15 Veritas Stadionin parkkipaikalta. Leiri päättyy vierailupäivään 12.6. Vierailijat pääsevät leirialueelle klo 11.15, leirin päättäjäiset alkavat klo 13.30 ja vierailijoiden kyydeillä tapahtuva poistuminen alkaa noin klo 15.00. Tammileiristä saat lisätietoja Petra Haapasaarelta (petra.haapasaari@sadetytot.net).

Roihulle lähtijät saavat lisätietoa kuljetuksesta leirille kesän aikana. Leirillä järjestetään vierailupäivä sunnuntaina 24.7. Vierailupäivän liput ovat nyt tulleet myyntiin tällä sivulla: http://www.ticketmaster.fi/event/183613. Ostathan lippusi ajoissa, jotta varmistat paikan Roihulla :) Lipun hinta on 20 euroa/kpl ja alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Huomaathan, että alle 7-vuotiaiden lasten liput tulee silti varata, vaikka ne ovatkin ilmaiset! Lisätietoa osoitteesta http://roihu2016.fi/vierailupaiva tai Meri Nikkarilta (meri.nikkari@sadetytot.net).

Kesän leireillä (ja miksei muutenkin!) kannattaa edustaa uusissa sädärivaatteissa. Mallisto on laajempi kuin koskaan ennen ja siihen pääset tutustumaan osoitteessa shop.spreadshirt.fi/sadetytot, tarjolla on huppareita, t-paitoja, housuja sekä kangaskasseja niin aikuisten kuin lasten koissa ja monissa eri väreissä. Tilaaminen hoituu kuten nettikaupoissa yleensäkin – jokainen tilaa itse omat tuotteensa. Juuri nyt (3.6. asti) saat yli 30 euron tilauksille ilmaisen kuljetuksen kuponkikoodilla MAYPARTY. Lisätietoja liitetiedostosta sekä Roosa Tiusaselta (roosa.tiusanen@sadetytot.net). Roosa on matkoilla 12.6. saakka, joten olethan tällä välillä yhteydessä oman ryhmäsi johtajaan, mikäli sinulla kysyttävää sädärivaatteista!

Haluamme toivottaa kaikille aurinkoista kesää sekä huikeita elämyksiä niin partioleireillä kuin muissakin kesäriennoissa! Seuraava Sädäriposti ilmestyy 1.8., jolloin tarjolla on lisätietoa syksyn ensimmäisistä tapahtumista sekä ryhmien kokoontumisajoista.

Liitteet

KST-vaatteet (pdf)