Sädäriposti 6/2017

Heippa!

Sädetyttöjen kesän huipputapahtuma on lippukunnan oma kesäleiri Aino, jolle on kutsuttu kaikki Sädetytöt nuorimmista vanhimpiin. Kesäleirille on vielä muutama päivä aikaa ilmoittautua, katsothan lisätiedot alta! Tämän lisäksi jatkamme wc-papereiden ja Känkkäränkkä-näytelmän lippujen myyntiä. Tuotteita voi ostaa itselleen tai myydä eteenpäin omille tuttaville – otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Varainkeruun tuotot kohdistetaan lippukunnan uuden kämpän rakentamiseen Laitilaan. Seuraava Sädäriposti ilmestyy elokuussa, jolloin mukana on tietoa syksyn ryhmien kokousajoista.

Kesäleiri

Sädetytöt leireilevät Laitilan Tulirannassa 30.7-6.8. (sudenpennut: 30.7-2.8.). Leirille ehtii vielä mukaan, sillä jälki-ilmoittautuminen on avoinna 7.6. asti. Ilmoittautuminen tapahtuu täällä ja lisätietoja leiristä saat Ilona Valjakalta (ilona.valjakka@sadetytot.net) sekä oheisesta leirikirjeestä. Leirille ilmoittautuneet saavat varusteluettelon sekä muita tärkeitä ohjeita toisessa leirikirjeessä tämän kuun loppuun mennessä, viimeistään viikolla 25.

Aloituskokous

Kesäloman jälkeen partio alkaa 22.8. klo 18 Nummen kololla (Papinkatu 2) kaikkien Sädetyttöjen yhteisessä aloituskokouksessa. Ryhmien omat kokoukset alkavat sitä seuraavalla viikolla, ellei oma ryhmänjohtaja ilmoita toisin.

WC-paperit

WC-paperia on yhä myynnissä – jäljellä on Serla toilet- paperia ja Lambi WC-paperia. Ostamalla pehmopaperit sädetytöiltä, saat jokaisen arkeen tärkeän tuotteen ostamalla tuettua samalla kämppäprojektiamme. 24 rullan säkin hinta on 17 € (Serla) tai 16 € (Lambi). Ota yhteyttä, jos et vielä ole tilannut paperia, mutta haluaisit ostaa! WC-paperit on mahdollista noutaa Nummen kololta (Papinkatu 2) tiistaina 6.6. klo 18 tai erikseen sovittavana ajankohtana.

Känkkäränkkä-näytelmä

Piikkiön Tammipartion kesäteatteri esittää koko perheen musiikkinäytelmä Känkkäränkän Sipilänmäen kesäteatterilla (Sipiläntie 9, 21500 Piikkiö). Sädetytöt myyvät lippuja sunnuntain 27.8. näytökseen klo 17.30. Liput maksavat 10€/kpl, ja Sädetytöt saavat osan tuotoista. Nyt onkin hyvä hetki varata kalenterista tilaa ja lähteä yhdessä koko perheen ja kavereiden voimin nauttimaan kesäteatteriesityksestä!

Lippuja voi tilata täältä.

Lippujen noudosta ja maksamisesta tiedotetaan tilaajia kesän aikana.

Lämmintä ja aurinkoista kesää!

Liitteet

Aino-kesäleirin kirje (pdf)
Känkkäränkkä-näytelmän mainos (pdf)