Sädäriposti 6/2023

Hei ja kivaa kesäkuuta kaikille Sädäripostin ystäville! Kesäkuun Sädäripostissa on asiaa jo tulevasta partiosyksystä sekä heinäkuun Sädemaja-kämpän talkoista. Tove-kesäleiristä lähetetään ilmoittautuneille sähköpostia ensi viikolla. Heinäkuussa Sädäriposti lomailee, joten seuraava Sädäriposti ilmestyy elokuussa. Antoisia lukuhetkiä ja hauskaa kesää kaikille!

Syksyn partiokokoukset

Kiitos kuluneen kevään kokouksista! Syksyllä toiminta jatkuu viikolla 34, jollei ryhmänjohtajat toisin ilmoita. 
Siirtyneet uudet seikkailijat kokoustavat tiistaisin Nummen kololla. Sopivaa aikaikkunaa mietitään vielä.
Pyrimme aloittamaan uuden ykkösluokkalaisten sudenpentulauman Jaanin kololla. Johtajia ei ole kuitenkaan vielä tiedossa, joten valitettavasti varmaksi ei voida sanoa toteutuuko uusi lauma. Sopivaa aikuista saa ehdottaa meille päin sekä olla yhteyksissä innokkaista aloittavista sudenpennuista.
Uusien partiolaisten jäsenasioissa tai ryhmien toimintaan liittyen kannattaa olla yhteydessä ohjelmajohtaja Aallottareen: aallotar.haapasaari[at]sadetytot.net

Aikuisena partiossa

Huoltajat tervetuloa mukaan partiotoimintaan! Järjestömme kaipaa apukäsiä missä milloinkin retkien muonituksesta kaluston huoltoon ja pienemmissä tapahtumissa hääräilyyn. Olemme avusta kovin kiitollisia; toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin.
Jos arjesta irtautuminen partion parissa kiinnostaa, ole yhteydessä pestijohtaja Elinaan: elina.salonen[at]sadetytot.net

Lähde talkoilemaan Sädemajalle lauantaina 1.7.!

Toukokuun talkoissa saimme Sädemajalla valtavasti aikaan. Suurkiitos kaikille osallistujille! Kesäleiriä varten kämpällä täytyy kuitenkin vielä tehdä jos jokinmoista hommaa, joten kutsumme kaikki Sädärit ja erityisesti Sädäreiden vanhemmat ja huoltajat mukaan viettämään mukavaa talkoopäivää Sädemajalle lauantaina 1.7.2023. Myös isovanhemmat, kummit ja kaimat ovat tervetulleita. Tarkoituksena on pystyttää ulkohuussit, tasoittaa telttapaikka, hakettaa risuja ja levittää haketta, koota keittiön kaappeja ja mahdolliseti pystyttää lipputanko. Kaikille ja kaiken ikäisille löytyy kyllä hommaa. Ilmoittautumiset tällä kertaa webropolilla 22.6. mennessä: https://link.webropol.com/s/sademaja Lisätietoa talkoista oheisessa liitteessä.