Sädäriposti 7/2020

Kesä on saapunut lämpimänä, mutta partion kannalta erikoisesti, sillä Otavalle ei mennäkään kuin vasta ensi kesänä, eikä pidempiä kesäleirejä järjestetä. Lippukunnassamme kuitenkin jokainen ryhmä pääsee vähintään päiväretkelle tämän kesän aikana!

Tästä sädäripostista löydät retkien ajankohdat sekä alkusyksyn aikataulut!

Kesän retket

  • Sudenkorentojen, Leppäkerttujen ja Päivänsäteiden päiväretki 3.8. (Turun alueella) Lisätietoa pian.
  • Mehiläiset retkeilivät kesän alussa siirtymäretkellä seikkailijaksi. Kesäinen partioiltama tiistaina 30.6. klo 17.30–19.00
  • Hillojen päiväretki sijoittuu heinä–elokuun vaihteeseen. Lisätietoa johtajilta pian.
  • Vaniljoiden päiväretki sijoittuu elokuun alkuun. Lisätietoa johtajilta heinäkuun alussa.
  • Vaeltajien (noin 18–25v) retki Ahvenenmaalle 7.–9.8. Lisätietoa pian.
  • Aikuisten retkeilyiltama Ruissalon Saaronniemessä tiistaina 28.7. klo 17.00 – 20.00.  Tapahtuma on maksuton, avoin kaikille partiosta kiinnostuneille aikuisille tai partiolaisten huoltajille, lippukuntaan kuulumattomille tai kuuluville, kesätapahtumia kaipaaville. Luvassa ulkoilua, lettujen paistoa, uusia tuttavia ja partiota! Lähde rohkeasti mukaan. Mukaan omat ruokailuvälineet ja halutessaan jotain pientä evästä. Lapset ovat tervetulleita mukaan, jos tarpeen. Lisätietoja: eeva.kivila@sadetytot.net

Alkysyksyn aikatauluja

Partiosyksyn aloitusilta 18.8. klo 18

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat jäsenet Sädetyttöjen uljaaseen partiosyksyn aloitusiltaan tiistaina 18.8. klo 18 alkaen. Ohjelmaa on kaikenikäisille, myös huoltajille. Käynnistetään partiosyksy yhdessä!

Actionboundin Sädärikiepaus on päättynyt. Kiitos osallistujille! Voittajat julistetaan aloitusiltamassa. Myös keväällä tehdyt Sädärihaaste-merkit jaetaan merkin saajille silloin.

Kokoontumisajat

Syksyllä viikkotoiminta alkaa aloitusillan jälkeisellä viikolla 35, eli 24.8. eteenpäin.

1.-luokkalaiset, uudet sudenpennut kokoontuvat tiistaisin Nummen kololla klo 17.30–19.00. Uusia sudenpentuja ovat myös eskaripartiosta siirtyvät Päivänsäteet, joiden ei tarvitse ilmoittautua. Uusille partiolaisille ilmoittautuminen on auki: ilmoittaudu tästä. Tervetuloa mukaan partioseikkailuun! Lisätietoja: ilona.valjakka@sadetytot.net.

2.–3.-luokkalaiset Leppäkertut kokoontuvat Nummen kololla jatkossakin torstaisin aikaan 18.00–19.30. Laumassa on tilaa. Lisätietoja: ilona.valjakka@sadetytot.net.

2.–3.-luokkalaiset Sudenkorennot kokoontuvat Jaanin kololla jatkossakin tiistaisin aikaan 17.30–19.00. Laumassa on pari paikkaa vapaana. Lisätietoja: ilona.valjakka@sadetytot.net.

2010-syntyneet, 4.-luokkalaiset uudet seikkailijat kokoontuvat Nummen kololla tavalliseen tapaan keskiviikkoisin 17.30–19.00. Joukkueessa on tilaa. Lisätietoja: aallotar.haapasaari@sadetytot.net.

2009 syntyneet, noin 5.-luokkalaiset Hillat kokoontuvat Nummen kololla tavalliseen tapaan maanantaisin 17.30–19.00. Tarkista joukkueen vapaat paikat: anni.savioja@sadetytot.net.

2008 syntyneet, noin 6.-luokkalaiset Vaniljat kokoontuvat Nummen kololla jatkossakin torstaisin 16.00–17.30. Joukkueessa on tilaa uusillekin. Lisätietoja: lotta.lindgren@sadetytot.net.

Kokoontuvia yläasteikäisiä vartioita ei ole keväällä ollut. Kiinnostaako partio, uudet kaverit, kenties johtaminen vai erätaidot ja luonnossa oleminen? Tule ihmettelemään partiotoimintaa, lähde retkeilemään ja haalimaan uusia kokemuksia. Ota rohkeasti yhteyttä: aallotar.haapasaari@sadetytot.net.

Samoajat, noin 15–17-vuotiaat Siili-vartio ottaa mukaansa jäseniä. Samoajille ohjelmaa riittää niin lippukunnassa kuin yhteisesti Lounais-Suomessa. Lisätietoa: ilona.valjakka@sadetytot.net.

Vaeltajatoiminta noin 18–25-vuotiaille jatkuu kuukausittain. Tervetuloa fiiistelemään partiota, erätaitoja, luontoa ja hyvää seuraa uudet ja vanhat! Meitä on paljon mutta mukaan mahtuu! Vartionjohtajat: elli.kummala@sadetytot.net ja julia.virtanen@sadetytot.net.

Aikuispartio jatkuu syksyllä. Tarkempaa tietoa myöhemmin. Kysyttävää: eeva.kivila@sadetytot.net.

Syksyn partiotaitokisat

Tonttutaival 5.9.

Hilloille, Vaniljoille ja kaikille sitä vanhemmille. Nämä kisat ovat lippukuntamme järjestämät, joten tämä kannattaa merkata hyvissä ajoin kalenteriin!
Mitä? Partiotaitokisat Kymmenysten seikkailijoille, tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille
Milloin? Lauantaina 5.9.2020
Missä? Kaarinan Sädetyttöjen Nummen kolon lähistöllä
Lisätietoa aiemmin kesällä lähetetyssä sähköpostissa!

Sudenpentukisat Noppa 28.8. Piikkiössä

Leppäkertuille, Sudenkorennoille ja uusille seikkailijoille. Johtajat informoivat tästä lisää alkusyksystä.

Seikkailijakilpailu Hunaja 10.10 Raumalla

Hilloille ja Vaniljoille. Johtajat informoivat tästä lisää alkusyksystä

Mikäli et tiedä kehen ottaa yhteyttä, allekirjoittanut lippukunnanjohtaja vastailee myös mielellään.

Kesäterveisin

Aallotar Haapasaari
aallotar.haapasaari@sadetytot.net