Sädäriposti 8/2018

Hei uusien ja vanhojen Sädetyttöjen vanhemmat!

Sädäriposti on Sädetyttöjen vanhemmille kerran kuussa lähetettävä infokirje, josta löytyvät seuraavan kuun partiotapahtumat. Perinteisesti Sädäriposti lähetetään joka kuun ensimmäinen päivä; seuraava posti saapuu 1.9. ja sen mukana Sädetyttöjen oma Sädäri-info, johon on koottu yleistä tietoa Sädetyttöjen toiminnasta sekä partioharrastuksesta.

Aloituskokous ja ryhmien omat kokoukset

Sädetytöt aloittavat syksyn toimintakauden kaikille yhteisessä aloituskokouksessa Nummen kololla (Papinkatu 2) torstaina 16.8. klo 18.00–20.00. Aloituskokoukseen ovat tervetulleita niin uudet kuin vanhat Sädetytöt! Mukaan tarvitaan kaikille säänmukaiset ulkovaatteet sekä vanhoille Sädetytöille partiohuivi ja halutessasi partiopaita. Kaikki uudet Sädetytöt saavat partiohuivin joulujuhlassa, joten huivia ei tarvitse ostaa itse.

Ryhmien omat kokoukset puolestaan alkavat aloituskokouksen jälkeisellä viikolla. Tarkista täältä kokoontumisajat.

Toimintakauden avajaisiltanuotio

Turun Partiolaiset kutsuvat alueen partiolaiset perheineen ja ystävineen kauden avajaisiltanuotiolle 5.9. klo 18.00–19.30 Turun Vartiovuoren kesäteatterille (Tähtitorninkatu 2). Ohjelmassa on lauluja ja leikkejä partiomaiseen tapaan. Iltanuotiolle voi lähteä yhdessä perheen tai kavereiden kanssa. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista.

Löytötavarat

Lippukunnalla on lainattavia partiovaatteita sekä retkivarusteita, jotta jokaisella olisi mahdollisuus osallistua partiotapahtumiin. Palautathan kaikki lapsesi lainaamat tarvikkeet pestyinä ja huollettuina ryhmän seuraavaan kokoukseen! Joitain lippukunnan varusteita on edelleen kesän jäljiltä lainassa, joten palautathan teille jääneet varusteet niin pian kuin mahdollista. Meiltä on kateissa erityisesti paraatin lainavaatteita (partiopaitoja ja hameita), puukkoja, kompasseja ja trangioita ja trangioiden kaasupolttimoita.

Varusteet kulkeutuvat molempiin suuntiin! Kevään ja kesän partiotapahtumista on edelleen jäljellä paljon osallistujilta jääneitä löytötavaroita. Löytötavarat ovat esillä aloituskokouksessa sekä syyskuun Sädäripostissa ja niitä voi kysellä ryhmänjohtajilta, mikäli ette pääse hakemaan tavaroita aloituskokouksesta.

Kaverit mukaan partioon!

Syksyllä on hyvä aika lähteä mukaan partioon! Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan täyttämällä jäsenhakemuksen.