Sädäriposti 9/2017

Hei!

Sädäriposti on Sädetyttöjen vanhemmille lähetettävä kirje, jossa on tietoa kuluvan kuun partiotapahtumista. Syyskuussa partiossa nautitaan ulkoilmasta; sudenpennut lähtevät päiväretkelle ja vanhemmat Sädetytöt viikonloppuvaellukselle ja Korpitaival-kisoihin! Katso alta tärkeimmät syyskuun tapahtumat ja yleiset infot!

1.9. viimeinen ilmoittautumispäivä syysvaellukselle seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta osoitteessa: kuksaan.fi/16548 .

8.-10.9. syysvaellus Teijossa seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Urheimmat vaeltajat palkitaan jälleen metsänvihreillä, rakonpunaisilla tai noenmustilla erämuijamerkeillä! Lisätiedot tapahtumasta liitteenä olevasta kirjeestä tai Millalta (milla.rehmonen@sadetytot.net) ja Valpurilta (valpuri.kinnunen@sadetytot.net).

17.9. sudenpentujen päiväretki. Lisätietoja Aunelta (aune.salmivaara@sadetytot.net).

23.9. Korpitaival-kisat seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Kevythenkisissä kisoissa kohotetaan ryhmähenkeä ja kiillotetaan ehkä kesän aikana ruostuneet partiotaidot taas edustuskuntoon! Lisätietoja kisoista saat omalta ryhmänjohtajaltasi.

Lisätietoa

Liitteenä tässä kirjeessä on Sädeinfo, josta löytyy paljon yleistietoa partiosta ja lippukuntamme toiminnasta. Se on tehty erityisesti uusia sädetyttöjä ja heidän huoltajiaan ajatellen, mutta jo pidempäänkin toiminnassa olleiden kannattaa lukaista se läpi! Tässä kuitenkin lyhyesti muutamia poimintoja:

Ilmoittautumiset partiotapahtumiin tehdään nykyään Kuksan kautta. Tässä kirjeessä on liitteenä myös erillinen huoltajan Kuksa-ohje, jonka avulla voit tutustua Kuksan käyttöön. Mikäli sinulla on siitä huolimatta vaikeuksia, voit olla yhteydessä Eevaan (eeva.kivila@sadetytot.net).

Kaikki ilmoittautumiset retkille, leireille ja muihin tapahtumiin ovat sitovia, ellei toisin mainita. Jos peruutat osallistumisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, saat osallistumismaksun takaisin vain sairastapauksissa. Osallistumismaksua haetaan sairastapauksissa aina takaisin partiovakuutuksesta lääkärintodistusta vastaan. Tarkemmat ohjeet löytyvät Sädeinfosta.

Partiotapahtumissa otetaan usein valokuvia. Jos et halua omaa tai lapsesi kuvaa julkaistavan partioon liittyvillä nettisivuilla, Facebook-sivuilla, lehdissä tai muissa painojulkaisuissa, niin ilmoita asiasta omalle johtajallesi.

Yrititkö löytää Sädärit netistä? Täällä se onnistuu: sadetytot.net, facebook.com/sadetytot tai instagramista @sadetytot ja #sädetytöt.

Liitteet

Sädetyttöjen syksyn kalenteri (pdf)
Sädeinfo (pdf)
Syysvaelluksen kirje (pdf)