Sädäriposti 9/2018

Hei ja hauskaa alkavaa syksyä!

Sädäriposti on Sädetyttöjen vanhemmille kerran kuussa lähetettävä infokirje, josta löytyvät ajankohtaiset asiat sekä seuraavan kuun tapahtumat. Yleistä tietoa Sädetytöistä ja partioharrastuksesta löydät puolestaan tämän kirjeen liitteenä olevasta Sädeinfosta, johon kannattaa palata pitkin vuotta esimerkiksi retkien tai merkkien oston tullessa ajankohtaisiksi. Tässä on paljon sulateltavaa yhdellä kertaa, joten kyselethän lisää lapsesi ryhmänjohtajalta tai vaikka minulta, mikäli jokin jää mietityttämään!

Syyskuun tapahtumat

5.9. klo 18.00-19.30 Turun Vartiovuoren kesäteatterilla (Tähtitorninkatu 2) järjestetään Turun Partiolaisten toimintakauden avajaisiltanuotio. Iltanuotiolle ovat tervetulleita kaikki Turun seudun partiolaiset perheineen ja ystävineen. Ohjelmassa on lauluja ja leikkejä partiomaiseen tapaan. Iltanuotiolle voi lähteä yhdessä perheen tai kavereiden kanssa. Tapahtuma on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista.

16.9. on sudenpentujen oma vaellus Kuhankuonon retkeilyreitistön kauniissa maisemissa. Sudenpentujen vanhemmat saavat tapahtumasta lisätietoa muutaman päivän sisällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä vaellukselle on 10.9.

Löytötavarat

Lippukunnan kätköihin on jäänyt muistoksi viime vuoden tapahtumista hurjat määrät löytötavaroita! Tämän postin liitteenä on kuvia koloille ja tapahtumiin unohtuneista varusteista. Löytötavarat ovat toistaiseksi säilössä Nummen kololla ja niin Hannunniitussa kuin Nummessa kokoontuvat voivat pyytää kadonneita varusteitaan takaisin omalta ryhmänjohtajaltaan. Noutamatta jääneet tavarat viedään kierrätykseen myöhemmin syksyllä.

Mikäli lapseltasi jäi leirivarusteita RuuKKille, ne ovat säilössä partiotoimistolla ja niitä voi kysellä toimistolta sen aukioloaikojen puitteissa. Yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä: www.lounaissuomenpartiopiiri.fi/tietoa-meista/yhteystiedot.

Retkille ja leireille mukaan lähtevät varusteet löytävät takaisin kotiin sitä varmemmin, mitä paremmin ne on kotona nimikoitu! Lippukunnan omissa tapahtumissa lapsen nimi riittää vallan mainiosti, mutta suurempiin partiotapahtumiin lähdettäessä lapsen varusteisiin kannattaa kirjoittaa lisäksi lippukunnan nimi tai lyhenne (eli Kaarinan Sädetytöt tai KST).

Jäsenrekisteri Kuksa sekä tapahtumiin ilmoittautuminen

Retkille, leireille sekä muihin partiotapahtumiin ilmoittaudutaan Kuksassa (kuksa.partio.fi). Kuksan käyttöä voi alkaa harjoittelemaan vaikka heti tutustumalla huoltajan ohjeeseen täällä: www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/kuksa-huoltajan-ohjeet. Halutessasi voit myös kokeilla Kuksaan kirjautumista ja käydä tarkastamassa, että omat ja lapsesi yhteystiedot ovat ajan tasalla. Otathan rohkeasti yhteyttä Eevaan (eeva.kivila@sadetytot.net), mikäli sinulla on vaikeuksia Kuksan käytössä!

Onko lapsesi lopettanut partion?

Mikäli sait tämän kirjeen, se tarkoittaa että lapsesi on Kaarinan Sädetyttöjen jäsen. Mikäli tyttäresi on lopettanut partion, ilmoitathan siitä Eevalle (eeva.kivila@sadetytot.net), jotta teille ei lähde turhaan ensi vuoden jäsenlaskua.

Liitteet

Sädeinfo (pdf)
Kuvat löytötavaroista (pdf)