Sädäriposti 9/2019

Hei!

Syksyn toiminta on käynnistynyt, ja samalla on syksyn ensimmäisen sädäripostin aika!

Syksyn ryhmät ja kokousajat

Ryhmien kokoontumisajat löytyvät täältä. Kaikki ryhmät kokoontuvat Nummen kololla (Papinkatu 2.) Lisätietoa lippukunnanjohtajalta: roosa.tiusanen@sadetytot.net.

Ensimmäisen vuoden sudenpentujen ryhmässä on vielä reilusti tilaa! Jos siis tiedät jonkun, joka haluaisi aloittaa partion, vinkkaathan hänelle! Kiiltomadot-lauma kokoontuu tiistaisin klo 18-19. Myös muihin ryhmiin otetaan lisää partiosta kiinnostuneita. Lisätietoa sudenpentujen ryhmästä Veeralta: veera.nikula@sadetytot.net.

Syksyn tapahtumia

  • 4.9. Turun partiolaisten avoin avajaisiltanuotio
  • 14.9. KST:n 70v-juhladisco, kutsu liitteenä. Ilmoittautuminen 8.9. mennessä täällä
  • 5.10. Seikkailijoiden kaupunkiretkipäivä
  • 18.-20.10. Explo samoajaikäisille
  • 27.10. Lippukunnan syyskokous
  • 30.10. Tähtijahti -19, piirin yösuunnistuskisat
  • 29.11.-1.12. Yöretki seikkailijoille & sitä vanhemmille
  • 6.12. Itsenäisyyspäivän myyjäiset
  • 8.12. Joulujuhla
  • Loka-marraskuussa järjestetään myös sudenpentujen yöretki, josta sudenpentujohtajat tiedottavat lähempänä.

Löytötavaroita

Kevään tapahtumien ja kesäleirin jäljiltä kololla on runsaasti löytötavaroita. Liitteenä myös kuvia löytötavaroista. Haethan omasi pois ja muistathan nimikoida kaikki varusteesi!

Ullmax-myynti

Tänä syksynä Sädetytöt myyvät Ullmaxin tuotteita varainkeruukampanjana. Tarkemmat ohjeistukset ja materiaalit jaetaan viikolla 37, jolloin myynti käynnistyy. Lisätietoja Heliltä: heli.jamsen@sadetytot.net. Tuotteisiin voi halutessaan tutustua jo täältä.

Partion jäsenlaskutus

Jäsenlaskutus vanhoille jäsenille ajoittuu marraskuulle. Laskut lähetetään Kuksan kautta Kuksaan merkittyyn sähköpostiosoitteeseen – tarkistathan siis omat tietosi ajan tasalle. Jos Kuksan kanssa on ongelmia, ole yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaamme Eevaan: eeva.kivila@sadetytot.net.

Sädetyttöjen korukauppa

Upeita sädärikorviksia ja -kaulakoruja voi ostaa omaksi sädetyttöjen verkkokaupasta . Tuotoilla rahoitetaan toimintaamme.

Otava 2020

Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Otava järjestetään 22.-29.7. Maisaaressa. Leiri on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille. Leirille odotetaan jopa 4000 osallistujaa ja ohjelmassa on mm. seikkailua vedessä, avaruudessa, tieteen & teknologian parissa sekä kansainvälisyyttä ja erilaisia medioita. Kaikki osallistujat pääsevät myös jännittävälle haikille! Lisätietoa leiristä löytyy osoitteesta piirileiriotava.fi , ja tarkemman infon lähetämme leiristä vielä lähempänä ilmoittautumisajankohtaa. Ilmoittautuminen leirille aukeaa 1.11.2019 ja päättyy 30.1.2020. Lisätietoja saa Roosalta: roosa.tiusanen@sadetytot.net.

Liitteet