Sädäriposti 9/2023

Syyskuun Sädäripostista löydät tietoa ikäkausien tulevien retkien ajankohdista, tulevista Sädemajan kämppätalkoista, Korpitaival-kisoista sekä Kuura 2024 -leiristä. Antoisia lukuhetkiä!

Ikäkausien retket syksyllä 2023

Sädetytöt retkeilevät yhdessä Ristiritarien kanssa syksyllä 2023 seuraavasti:
Sudenpentujen retki Kunstenniemessä 6.-8.10.
Seikailijat Ristiritarien kämpällä Takkulassa 6.-8.10.
Tarpojat Ristiritarien kämpällä Takkulassa 13.-15.10.
Retkistä saa lisää tietoa parhaiten oman ryhmän johtajalta.

Talkoot Sädemajalla 23.9.

Kutsumme jälleen kaikki sädärit ja erityisesti sädäreiden vanhemmat ja huoltajat mukaan viettämään mukavaa syksyistä talkoopäivää Sädemajalle, tällä kertaa lauantaina 23.9.2023. Kuten aiemminkin, myös isovanhemmat, kummit ja kaimat ovat tervetulleita. Tällä kertaa jatkamme ainakin ulkohuussien pystytystä ja sään salliessa pintakäsittelyä, teemme pihatöitä talvea varten ja alamme kunnostaa kämpän sisätiloja. Tekemistä riittää jälleen kaikille ja kaikenikäisille.
Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 18.9. osoitteessa:

Korpitaival-kisat 30.9.

Kymmenysten perinteinen Korpitaival-kilpailu kantaa tänä vuonna nimeä Rantataival ja se järjestetään 30.9. Kaarinan Kuusistossa, Papinholman nuortentalon ympäristössä. Korpitaipaleelle osallistutaan oman ryhmän kanssa ja sädetyttöjen ilmoittautumisohje annetaan myöhemmin. Virallinen kisakutsu on tämän sähköpostin liitteenä.

Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri Kuura 2024

Lounais-Suomen Partiopiirin talvileiri Kuura 2024 kutsuu kaikki seikkailija-ikäisistä ylöspäin Virttaan Eräveikkojen majalle Loimaalle 4.-7.1.2024. Leirille odotetaan jopa 300-500 osallistujaa. Tule mukaan nauttimaan ulkoilmasta ja leiritunnelmasta!
Leirimaksu Kuuralla on 115 €. Tämä sisältää yhteiskuljetuksen, ruuat ja ohjelman, sekä 400 ensimmäiselle ilmoittautujalle leiripipon! Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo alkanut ja ilmoittautumisaikaa on syyskuun loppuun. Leirille on mahdollista anoa stipendiä ja anomus täytetään ilmoittautumisen yhteydessä.
Lisätietoa leiristä ja ilmoittautumisesta tämän sähköpostin liitteessä ja sivuilla: https://lounaissuomi.partio.fi/nyt/talvipiirileiri-kuura/ 

Liitteet: