Aikuisvartio aloittaa

Oletko aina miettinyt mitä lapset tekevät partiossa? Haluatko itsekin kokea partion viehätyksen ja oppia mahdollisesti jotain uutta? Kaarinan Ristiritarit ja Kaarinan Sädetytöt käynnistävät aikuisvartion, joka kokoontuu kerran kuukaudessa tutustumaan matalalla kynnyksellä partioon ja luontoon.

Ilmoittaudu kokouksiin Kuksassa. Koska herkuttelu ja hyvä ruoka on tärkeä osa partiota, tarjoamme pientä hyvää kokouksissa, ja siksi keräämme 5€ osallistumismaksun, joko käteisenä tai tilisiirtona jokaiselta osallistujalta per kokouskerta.

Pidämme ensimmäisen kokouksen 19.9. klo 18.00-20.30, jolloin menemme Pyhän Katariinan poluille lyhyelle metsäretkelle. Luvassa laavuseikkailu sekä trangiaan ja nuotioon tutustumista. Mukaan tarvitset pienen repun, juomapullon, sään mukaiset varusteet sekä ruokailuvälineet.

Ilmoittaudu Kuksassa viimeistään 16.9.

Toinen kokous pidetään 24.10. klo 18.00-20.00. Mitä partioretken suunnittelu ja toteutus vaatii? Mitä lapset tekevät retkellä? Paljonko johtajia tarvitaan retken toteuttamiseen? Kerromme kokouksessa Nummen kololla tästä kaikesta ja paljastamme salaisuudet mieleenpainuvan retken toteuttamiseen. Mukaan tarvitset vain ruokailuvälineet.

Ilmoittaudu Kuksassa viimeistään 21.10.

Kolmas kokous pidetään 14.11. (kuksaan.fi/29430) ja neljäs kokous 12.12. (kuksaan.fi/29431). Kokousten sisältö muokkautuu osallistujien toiveiden mukaan ja niistä keskustellaan ensimmäisen kokouksen aikana.

Jos aikuisvartio herätti mielenkiinnon, mutta jätti avoimia kysymyksiä, olethan yhteydessä.

Mikko ja Laura
040 803 2595
mmlind(ät)iki.fi

aikuisvartio.pdf