Osallistumisohjeet

Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan asiointipalvelussa tai tapahtuman kirjeessä kerrotussa kutsussa. Avoimet linkit löytyvät myös täältä. Alaikäiset ilmoitetaan huoltajan PartioID-tunnuksilla, täysi-ikäiset käyttävät omia tunnuksiaan.

PartioID

PartioID on tunnus, jolla kirjaudutaan Suomen Partiolaisten asiointipalveluun. Tunnuksilla voi päivittää omia tai huollettavansa yhteystietoja sekä ilmoittautua tapahtumiin. Alaikäiset eivät tarvitse omia tunnuksia, heidän asioitaan hoidetaan huoltajan tunnuksilla.

Lisätietoja ja ohjeita on täällä. Apua voi kysyä myös lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu maksetaan Kaarinan Sädetyttöjen tilille nro. FI14 7997 7997 7261 25. Viestiksi kirjoitetaan tapahtuman ja osallistujan nimi. Kuitti on esitettävä tapahtuman johtajalle viimeistään tapahtumaan lähdettäessä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, ellei tapahtuman kirjeessä kerrota toisin. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtuman johtajalle.

Jos peruutus tehdään viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tai ilmoittautunut ei saavu tapahtumaan, osallistumismaksua ei palauteta. Sairastapauksessa voi hakea korvausta omalta vakuutusyhtiöltään tai partiovakuutuksesta.

Valo- ja videokuvaaminen

Partiotapahtumissa otetaan valo- ja videokuvia partioviestintään. Halutessasi kieltää kuviesi julkaisun, kerro asiasta omalle johtajallesi.