Joulutori 6.12.

Sädetytöt ovat taas mukana Pyhän Katariinan Joulutorilla!

Tunnelmallinen Pyhän Katariinan Joulutori kutsuu tekemään ostoksia, tapaamaan tuttuja ja nauttimaan upeasta pappilamiljööstä ihan kaupungin kupeessa!

Joulutori järjestetään Pyhän Katariinan pappilassa, Nummen seurakuntakodilla ja Pyhän Katariinan kirkkoaukion pihapiirissä perinteiseen tapaan itsenäisyyspäivänä.

Tarjolla suussasulavia herkkuja Katariinan Marttojen kahvilassa ja Papin puodissa (Katariinan papiston suositussa pop up -kahvilassa). Myynnissä on myös erilaisia käsitöitä, lahjoja ja kirjoja, kuten Nummenpakan alueen tuoretta historiikkia.

Partiolaiset myyvät puuroa, makkaraa ja glögiä, marttamyyjäisistä voit ostaa joulun herkkuja myös kotiisi. Pappilan aittaan rakennetaan jouluseimi ohikulkijoiden ihasteltavaksi.

Pastorin joulujukebox Nummella soittaa ja laulattaa juuri sinun toivelaulusi, perheen pienimmille on luvassa poniratsastusta ja paloauto.

Aikataulu:
Klo 10 itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus, seppelten lasku sankarihaudoilla ja kirkkokahvit Nummen seurakuntakodissa (11-12)
Klo 11 Joulutori aukeaa
Klo 12.30 Dosentti Kimmo Ikosen hautausmaakierros: Muistoja sodan ja rauhan ajoilta Pyhän Katariinan hautausmaalla
Klo 14 Joulutori päättyy

Lämpimästi tervetuloa!

Mukana Katariinan Historiakerho, Katariinanseurakunta, Katariinan Martat, partiolaiset ja monet muut paikalliset toimijat.

Tapahtuma Facebookissa