Mággá on Sädetyttöjen yhteinen projekti!

Kohti-uusia-seikkailuja

Partiosyksyn alkaessa heitimme tikkaa suureen Lapin karttaan. Tikka osuikin napakymppiin – Mággán leiripaikkaan Inarissa. Siitä alkoi meidän kaikkien yhteinen seikkailumme kohti kesäleiriä Lapissa.

Loka-marraskuun Mággá-kokouksissa tehtiin sytytysvälineitä tuleville retkille ja tutustuttiin leiriin muutenkin. Keväällä on edessä vaikka mitä: päiväretki, harjoitusvaellus Muot´ke, ryhmien omia kokouksia ja retkiä sekä alkukesästä sudenpentujen Pikku-Mággá. Kevät on myös hyvää aikaa kävellä uudet vaelluskengät omaan jalkaan sopiviksi.

Heinäkuun lopulla bussi täynnä Sädetyttöjä starttaa Nummen kololta kohti Lappia halki Suomen. Pitkä matka on palkitseva, sillä perillä saamme leireillä Nukkumajoen kämpän maastossa Inarissa. Näemme poroja, vietämme leirielämää ja valmistaudumme vaellukselle. Leirin loppuosa on pyhitetty kauan odotetulle vaellukselle. Näen jo sieluni silmin komeat tunturit, laajat metsät ja itsensä ylittävät vaeltajat – reitit on suunniteltu jokaisen ryhmän kokemuksen mukaan sopiviksi.

Mággá on enemmän kuin leiri – se näkyy ja kuuluu jatkossakin! Lähde mukaan ja kerää monta upeaa muistoa matkaasi.

Màggá löytyy KST:n sivuilta: https://sadetytot.net/?page_id=2031