Partioparaati 7.5.

Sädetytöt osallistuvat partioparaatiin sunnuntaina 7.5. Paraatin aikataulu ja marssireitti löytyvät täältä.

Paraatisunnuntaina 7.5. kokoonnumme Nummen kololle (Papinkatu 2) klo 12.00. Paraatiin siirrymme kävellen ja samalla viimeistä kertaa harjoitellen. Klo 14 alkaa Tuomiokirkolla lyhyt tilaisuus, jonka jälkeen marssimme läpi keskustan. Paraati päättyy klo 16 mennessä Kaupunginteatterin taakse, jossa nautimme munkkeja ja mehua. Paraatia seuraamaan saa kutsua kaverit ja perheenjäsenet ja tarkkasilmäiset varmaan myös bongaavat paraatissa tuttuja muista lippukunnista.

Paraatiin pukeudutaan partioasuun. Huomioithan, että paraatin jälkeen ei palata kololle, joten mukaan ei voi ottaa laukkua, takkia tai sateenvarjoa. Partiopaidan alle voi tarvittaessa sujauttaa pienen pussin puhelimelle ja kukkarolle. Partioasu puetaan päällimmäiseksi – partiopaidan alle puetaan tarpeeksi lämmintä ja sateeseen voi varautua läpinäkyvällä kertakäyttösadetakilla, jonka voi pukea partiopaidan ja hameen alle.

Ennen paraatia on harjoiteltava siroa askellusta ja suoria käännöksiä. Harjoittelemme tiistaina 2.5. Nummen kololla (Papinkatu 2) klo 19-20 ja torstaina 4.5. Hannunniitun kololla (Virmuntie 2) klo 18.30-19.30. Harjoitukset on tarkoitettu kaikille lippukuntalaisille ja ainakin toisiin, mielellään toki molempiin, on suotavaa osallistua! Harjoituksiin pukeudutaan partioasuun mahdollisuuksien mukaan, tärkeintä on kuitenkin saapua paikalle. Huonolla kelillä kannattaa varautua säänkestävin ulkovaattein.

Sädetytön partioasu