Samoajatapahtuma #ässä15

Lauantaina 7.3 Norppa-vartio kokoontui kololle samoajatapahtuma #ässä15:ta varten. Ennen varsinaista kilpailun alkua Norpat kuivattivat kasviksia ja hedelmiä myöhempään käyttöön. Ensimmäinen kisatehtävä tuli klo 12.15. Tehtävien tuloaika vaihteli puolesta tunnista tuntiin. Alku sujui Norpalta erittäin sujuvasti, mutta loppua kohden joissain tehtävissä iski väsy ja epätoivo. Norppa ei kuitenkaan luovuttanut, vaan jatkoi menoa epäonnistumisista huolimatta. Hyvä me! Pikku Norppaset päättivät suorittaa viikonlopun aikana myös 24h:n Liljan, sillä mikä sen parempaa kuin valvominen hyvässä seurassa! Kuitenkin saimme suoritettua yön aikana monia tehtäviä, kuten Sandy-erakon elämästä kertovan dokumentin, niin kuin myös Etelä-Afrikkalaisittain runojen lausumisen. Leivoimme myös aivan hirveästi lettuja yöllä, ja katsoimme mautonta komediaa läppäriltä. Aamunkoitossa aloimme raivaamaan roskalavaa jota myös Punaiseksi tuvaksi kutsutaan. Saatuamme kämpän siistiksi, suoritimme vielä tehtäviä, kuten tuolipyramidin rakentamisen ja laatikoksi muuttumisen. Ässän aikana ruokailimme useimmiten napostellen, mutta illalla tilasimme valtavat pitsat, ja inspiroiduimme musiikkivideon tekemiseen.

Matkalla suorittamaan neljättä tehtävää.
Matkalla suorittamaan neljättä tehtävää.

Vartion lempitehtäviä olivat esittelyvideo, dokumentti, aarteenetsintä, kuppilaulua ja traileri. Kuitenkin tälläinen some-konsepti oli mahtava idea! Liikkuminen lähialueella ja yhdessäolo olivat hauskoja elementteä, ja välillä hillitön räkätys saivat melkein kaikilta jalat alta. Tälläisiä tapahtumia pitäisi olla lisää! Samoajatapahtumana tämä oli aivan uutta ja näissä tilanteissa partiolaiset pääsevät oikeuksiinsa.

Lempiasiani oli oikeastaan pukeutuminen. Piirsimme kaikille viikset, ja puimme eläin- ja satuolentoasut päälle. Kaupassa käyminen tuotti ihmetteleviä katseita ja kun matkasimme Q-vuoren-huipulle, moni ikkunastakatsoja hämmästyisi. Toivottavasti tästä tulisi vuotuinen tapahtuma!

 

Tässä linkit puuhiimme somessa!
#ässä15 #sairaansiistii
facebook.com/DatNorppa
instagram.com/datnorppa
twitter.com/DatNorppa

 

Iiriksen ja Annin yhteisblogikirjoitus