Tule mukaan Piirulle!

Tule mukaan piirun verran hauskemmalle kesäleirille! Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri Piiru järjestetään Hämeenlinnan Lammilla, Evon nuorisoleirikeskuksessa 22.–30.7. Sudenpennut osallistuvat leirille 26.–30.7., seikkailijat 22.–26.7. ja kaikki muut koko leirin ajaksi. Leirille odotetaan noin 4000 partiolaista, joista osa saapuu ulkomailta.

Kesäleiri on joka sädetytön kesän kohokohta. Tänä vuonna emme järjestä omaa kesäleiriä, koska osallistumme koko lippukunnan voimin Piirulle. Piirulla leiriläisten mukana ovat tutut johtajat ja partiokaverit. Nukumme lippukuntamme teltoissa, syömme ulkona ruokailukatoksessa ja osallistumme hauskoihin ohjelmiin yhdessä. Piirulla saa ystäviä, voi opetella hauskoja taitoja ja pääsee kokemaan uusia asioita. Suurleiri metsässä on ainutlaatuinen elämys, eikä suurleirin tunnelmaa pääse kokemaan missään muualla.

Täytä ilmoittautumislomakkeet huolellisesti, allekirjoita ne ja palauta kololle, omalle johtajallesi tai suoraan Eevalle viimeistään 28.2. Jos myöhästyt tästä, älä luovuta, vaan ota heti yhteyttä Eevaan. Lomakkeet löydät Piirun nettisivuilta osoitteessa www.piiru14.fi sekä kololta.

Sädetyttöjen Piiru-yhteyshenkilö on Eeva Kivilä. Ilmoittautumiset hoidetaan Eevan kautta ja kaikki mahdolliset kysymykset voi osoittaa hänelle, puh. 0400 013 334 ja sähköposti eeva@sadetytot.net.

Sädetyttöjen Piiru-kirje: piirukirje.pdf

Piirun verran parempi leirikesä